30 septembrie 2022

UVT organizează sesiunea de informare „EIT Climate-KIC: schimbări sistemice pentru o economie cu zero emisii de carbon”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Universitatea de Vest din Timişoara, prin Centrul Suport pentru participarea la proiecte internaţionale – SupportTM, organizează la finalul lunii septembrie o suită de evenimente în cadrul cărora vor fi abordate subiecte referitoare la cele mai importante iniţiative europene în domeniul inovaţiei climatice: EIT Climate-KIC.

Primul eveniment din această serie va avea loc vineri, 23 septembrie 2022, în intervalul orar 10:00 – 13:00, sub forma unei sesiuni de informare.

Intitulată „EIT Climate-KIC: schimbări sistemice pentru o economie cu zero emisii de carbon”, sesiunea de informare se va derula on-line, participarea fiind gratuită.

Persoanele interesate să participe la eveniment sunt rugate să se înscrie prin completarea acestui formular până cel târziu joi, 22 septembrie 2022, ora 18:00. Informaţii suplimentare se pot obţine la adresa de e-mail: supporttm@e-uvt.ro.

Echipa Centrului Suport îi aşteaptă pe cei interesaţi de participarea la acest eveniment şi va reveni în timp util cu informaţii despre evenimentele următoare.

Sursa Universitatea de Vest din Timişoara