30 septembrie 2022

UVT susţine comunitatea oraşului Oraviţa, în competiţia pentru Capitala Tineretului din România 2024

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Sâmbătă, 17 septembrie 2022, va avea loc anunţarea câştigătorilor şi decernarea premiilor în competiţia organizată pentru desemnarea Capitalei Tineretului din România 2024, într-un eveniment ce urmează să aibă loc la Cluj, care va culmina prin Gala finală a competiţiei.

Universitatea de Vest din Timişoara îşi asumă rolul în comunitate şi societate şi continuă să fie un actor principal în promovarea educaţiei, ştiinţei, antreprenoriatului şi culturii, punând accent pe dezvoltarea tinerelor valori. În contextul ansamblului de proiecte destinate tinerilor şi talentelor din noua generaţie, ne bucurăm să anunţăm că UVT a devenit unul dintre partenerii principali ai poveştii „Oraviţa, Capitala Tineretului din România 2024”.

Le dorim colegilor noştri şi tinerei echipe din Oraviţa mult succes în acest proiect şi sperăm ca acest parteneriat să marcheze rezultate de excepţie.

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „Juriul acestei prestigioase competiţii naţionale a apreciat proiectul propus de comunitatea din Oraviţa, ajuns acum în runda finală. Pentru ca propunerea echipei din Oraviţa să dobândească un plus substanţial, UVT s-a alăturat proiectului, ca partener cu experienţă, pentru a aduce o notă de maturitate, necesară organizaţiilor de tineret pentru a organiza evenimente de amploare, care să aibă impact real. Sper ca echipa ce susţine proiectul Oraviţei să câştige, iar în 2024 să contribuim la un an al tineretului plin de evenimente reprezentative pentru sferele generoase ale educaţiei, ştiinţei, antreprenoriatului şi culturii.”

Horea Băcanu
Universitatea de Vest din Timişoara
Departamentul de Comunicare, Imagine şi Marketing Instituţional

Sursa foto Universitatea de Vest din Timişoara