3 decembrie 2021

Vaccinările obligatorii pentru angajații americani suferă un alt eșec în instanță

Distribuie pe rețelele tale sociale:
Săptămâna trecută, OSHA (Occupational Safety and Health Administration) a suspendat decretul lui Biden care impunea vaccinarea obligatorie pentru lucrătorii marilor companii private din Statele Unite (*).
Fără sprijinul OSHA, vaccinarea obligatorie a lui Biden își pierde unul dintre argumentele principale (dacă ar fi avut unul. Sic!).
Într-o declarație oficială, OSHA a spus că: „Instanța a ordonat ca OSHA să nu ia nicio măsură pentru a implementa sau a pune în aplicare cerința de vaccin obligatoriu până la o nouă decizie judecătorească”.
Se referă la Curtea de Apel a Statelor Unite, care a confirmat suspendarea decretului Casei Albe.
Vaccinarea obligatorie a acumulat mai multe hotărâri judecătorești nefavorabile și acum i se adaugă un obstacol administrativ. În ciuda acestui fapt, Casa Albă rămâne angajată să ordone companiilor mari să vaccineze lucrătorii sau să îi oblige pe aceștia să efectueze teste continue pentru coronavirus.
De ce a ales Biden o agenție precum OSHA, mai degrabă decât Departamentul de Sănătate și Servicii Umane, pentru a forța milioane de lucrători, majoritatea tineri și sănătoși, să se vaccineze?
La fel ca toți „progresiștii” globaliști, membrii Partidului Democrat al Statelor Unite se ascund în spatele faptului că vaccinarea obligatorie este spre binele lucrătorilor înșiși, a căror sănătate este încredințată OSHA.
OSHA abordează substanțele periculoase și pericolele la locul de muncă, cum ar fi expunerea la substanțe chimice din fabricile de producție.
Dar, actuala administrație este hotărâtă să impună vaccinarea tuturor sectoarelor societății americane și „s-a agățat”, să zicem, de marii capitaliști pentru a face treaba murdară, că sa parafrazăm o zicală, „scoțând castanele din foc cu mâna altuia”.
Curtea Federală a stabilit în hotărârea sa că au existat o serie de impedimente legale în jurul OSHA, care au implicat atât domeniul de aplicare al jurisdicției sale, cât și decretul lui Biden.
Legislația pe care se bazează decretul prevede în mod explicit că un decret de urgență, precum vaccinarea, poate fi emis doar atunci când lucrătorii sunt expuși unui „pericol grav” care necesită acțiuni imediate.
Prin urmare, prin suspendarea vaccinării obligatorii, OSHA admite că nu există niciun pericol pentru sănătatea lucrătorilor.
În ciuda eșecurilor judiciare și administrative, vaccinarea obligatorie va fi rezolvată în fața Curții Federale de Apel din Cincinnati.
Sursă:
foto: PNC News First
A consemnat Ciprian Pop