Publicat: 24 Aprilie, 2018 - 09:50
Share

Ministrul Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, s-a întâlnit luni, 23 aprilie, cu Excelenţa Sa Talal Mansour Alhajeri, Ambasadorul Kuwaitului în România.

Cu acest prilej, cei doi oficiali au trecut în revistă excelentele relaţii bilaterale în domeniul educaţiei, subliniind disponibilitatea pentru extinderea acestora, în perspectiva semnării unui nou program de cooperare.

În acest context, partea kuwaitiană s-a arătat interesată de cunoaşterea sistemului de învăţământ românesc (preuniversitar şi superior). Au fost discutate, totodată, oferta de burse şi necesitatea încheierii unor acorduri specifice în ceea ce priveşte recunoaşterea documentelor de studii emise de instituţiile de învăţământ superior din cele două ţări. În acest sens, cei doi oficiali şi-au exprimat sprijinul pentru colaborarea directă între instituţiile de învăţământ superior în domenii de interes comun.

De asemenea, ambele părţi şi-au exprimat satisfacţia faţă de discuţiile avute şi dorinţa de a găsi noi oportunităţi de colaborare în domeniul educaţiei.
 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: