Publicat: 16 Iulie, 2013 - 17:28

Senatorul PPDD Valer Marian a depus, marți, la DNA un denunț la adresa vicepremierului Liviu Dragnea, pe care îl acuză de fraudarea referendumului din 2012 pentru demiterea președintelui Traian Băsescu.

Acesta a prezentat jurnaliștilor documentul cu acuzațiile aduse la adresa lui Dragnea, spunând că procurorii DNA trebuie să obțină probe și să facă o cercetare a cazului.

La ieşirea din sediul DNA, Valer Marian a declarat că pe lângă acuzațiile aduse lui Liviu Dragnea, a mai dat o declarație, ca martor, într-un alt dosar, ce vizează procurori, politicieni și oameni de afaceri din Satu Mare.

Valer Marian a declarat că vicepremierul Liviu Dragnea a instigat la fals intelectual și uz de fals în timpul referendumului pentru suspendarea președintelui Traian Băsescu din 2012.

"De instigare la fals intelectual și uz de fals, prin a sa directivă de raportare fictivă a unui număr de 25 de alegători în plus. Probele, indiciile și alte detalii le voi oferi DNA, așteptam de anul trecut să finalizeze acest dosar", a spus Valer Marian.