17 octombrie 2021

Valeriu Gheorghiţă: Pe 20 de aprilie ne dorim demararea vaccinărilor în centrele mobile

Presedintele Comitetului National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghita, sustine o conferinta de presa la Palatul Victoria, marti, 23 februarie 2021. EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Distribuie pe rețelele tale sociale:

„Pe 20 de aprilie ne dorim demararea vaccinărilor cu centrele mobile de vaccinare. În prima etapă vor fi pregătite circa 20 de centre mobile de vaccinare. Ele sunt distribuite la nivel naţional, vor fi coordonate de către Comitetul judeţean pentru coordonarea intervenţiei în legătură cu spitale militare, pentru că toate aceste 20 de centre mobile sunt operaţionalizate cu resursă umană de la Ministerul Apărării Naţionale. Aceste centre vor deservi populaţia din localităţi rurale care nu are acces în momentul de faţă la centre de vaccinare şi care nu au medici de familie „, a declarat Valeriu Gheorghiţă, marţi, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

El a adăugat că pentru aceste centre de vaccinare se va aloca cu prioritate vaccin de Johnson&Johnson pentru a facilita procesul de imunizare, având în vedere că acest tip de vaccin se face într-o singură doză.