Publicat: 22 Iunie, 2015 - 18:10

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a postat, luni, pe pagina sa de facebook un mesaj către premierul Victor Ponta, în care îl critică pentru schimbul cu Oprea și îl întreabă retoric : ”Victore, cu ce te santajeaza Generalul Oprea? Ce stie generalul despre tine incat ii faci partidul si tara cadou?”. 

 Vanghelie îi aduce critici lui Victor Ponta, atât pentru activitatea lui de premier, cât și pe cea de prim-ministru:

”Am stiut tot timpul ca Victor Ponta este las si lipsit de barbatie. Din cauza acestei lasitati a pierdut alegerile prezidentiale. Pur si simplu i-a fost frica de votul confratilor nostri din diaspora si a blocat in mod deliberat procesul de votare. Ce a urmat, stim cu totii. PSD a pierdut prezidentialele in conditiile in care lideri judeteni, primari de sector, municipii, comune si sate s-au mobilizat exemplar. Intr-o astfel de situatie, oricare barbat adevarat isi prezenta demisia de onoare, insa nu si Victor Ponta. El m-a exclus pe mine din partid, pentru ca am fost tot timpul o voce critica, s-a indepartat de liderii autentici ai partidului, a sacrificat PSD-ul pentru interesul lui, al familiei si al Generalului Oprea. Mai mult, a dat vina pe americani pentru esecul sau rasunator.

Tot din lasitate, Victor Ponta s-a dus la Baku, afisandu-se langa Putin, demonstrand ca interesele externe ale Romaniei palesc in fata interesului personal.

Lasitatea lui a culminat zilele acestea cand a fugit ca un pisicut la Instambul, de teama DNA-ului, punandu-si piciorul in ghips (alt plagiat dupa un personaj celebru) si lasand, nu numai marele partid PSD cat si Romania, pe mana Generalului Oprea. Cand s-a mai pomenit ca un guvern PSD, votat de un parlament majoritar PSD, sa fie condus de un general facut la apelul de noapte? Oare ce se ascunde in spatele propunerii lui Ponta ca Generalul Oprea sa fie prim-ministru? Sa nu credeti o clipa ca ceea ce se intampla in ultimile luni este produsul hazardului. A fost si este o strategie marsava de confiscare a votului legitim pt un grup politic ilegitim condus de Generalul Oprea.

Victore, cu ce te santajeaza Generalul Oprea? Ce stie generalul despre tine incat ii faci partidul si tara cadou? Functia de prim-ministru nu se moștenește in familie, nu se cumpara la taraba in piata de fructe din Ilfov!

Victore, daca mai ai vreun dram de demnitate, da-ti demisia din functia de presedinte al PSD si din cea de prim-ministru al Romaniei. Si asta acum, cand nu e prea tarziu. Exista destui lideri din Partidul Social Democrat care pot conduce cu demnitate si barbatie PSD-ul si Guvernul Romaniei”, se arată pe pagina de facebook.