Publicat: 4 August, 2017 - 09:44
Share

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, continuă evenimentul “VARA CULTURALĂ” în Parcul Drumul Taberei și în Parcul Crângași.

Așa cum s-au obișnuit, locuitorii sectorului 6 vor putea participa și în zilele următoare la activităţi interesante destinate tuturor categoriilor de public: zone de lectură, relaxare pe iarbă şi muzică ambientală, ateliere de creaţie pentru copii, ateliere de reciclare creativă, sesiuni de muzică live (în Parcul Drumul Taberei) și proiecţii de film.

Evenimentul este dedicat tuturor celor care doresc să petreacă timpul în aer liber, să citească o carte care să-i inspire, să urmărească un film bun sau să petreacă timp de calitate alături de familie și prieteni.
 
Mai mult decât atât, în ambele parcuri este amenajată câte o zonă de lectură unde sunt amplasate piese de mobilier uşor, de exterior: fotolii-puf, balansoare, hamace, canapele din lemn şi burete şi o mini-bibliotecă.

Pentru asigurarea bunei desfăşurări a evenimentului, poliţiştii locali Sector 6 vor lua măsuri specifice de siguranţă publică, conform competenţelor (în zonele adiacente locului de desfăşurare a evenimentului) faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.

În fişierul ataşat poate fi regăsit programul complet şi detaliat al evenimentului VARA CULTURALĂ, atât pentru Parcul Drumul Taberei, cât şi pentru Parcul Crângaşi.