Publicat: 25 Ianuarie, 2013 - 09:20
DN 24 B Huşi - Albiţa şi DN 11A pe tronsonul Bârlad - Podu Turcului

Comandamentul Operaţional de Iarnă Vaslui, constituit la sediul Instituţiei Prefectului, a luat, vineri dimineaţă, decizia închiderii a două drumuri naţionale, începând cu ora 06,00, respectiv DN 24 B Huşi - Albiţa şi DN 11A pe tronsonul Bârlad - Podu Turcului.

Totodată, din cauza faptului că judeţul a intrat sub atenţionarea de Cod portocaliu de ninsori abundente, în dimineaţa zilei de vineri, 25 ianuarie, pe DN 24 Vaslui-limita judeţul Iaşi a fost restricţionat accesul autovehiculelor mai mari de 3, 5 tone  şi pe DN 24 A - Bârlad - Murgeni - Huşi se circulă pe un singur fir, fiind restricţionat, de asemenea, accesul autovehiculelor mai mari de 3, 5 tone.
 
Potrivit unui comunicat de presă remis de Instituţia Prefectului Vaslui, începând cu ora 07,30, s-a luat decizia restricţionării autovehiculelor mai mari de 3, 5 tone pe DE 581, porţiunea Bârlad Huşi şi a închiderii DN 26 Blăgeşti - Murgeni.
 
Sursa citată precizează că, până la această oră, au fost raportate două drumuri judeţene închise, respectiv DJ 243 Bârlad - Puieşti şi DJ 243 A - sector Pochidia.
 
Poliţia Rutieră Vaslui a instituit bariere atât la ieşirea din comuna Râşeşti spre Albiţa, cât şi la ieşirea din Huşi spre punctul Albiţa.