Publicat: 6 Decembrie, 2019 - 10:54
Share
Niște consultanțe tehnice...

Conform primei declarații de venit depuse ca angajat la stat, în care menționa faptul că a trăit un an de zile, cu nevasta si copilul, dintr-un salariu de 3000 lei - motivând că a reușit o astfel de performanță datorită regimului vegetarian - și că nu deținea nici un fel de bunuri, Ludovic Orban s-a răzgândit și a revenit cu completări:

Potrivit noii declarații de avere, premierul locuiește în județul Ilfov, acolo unde deține împreuna cu soția, Mihaela Orban, o casă cu suprafața de 200 de metri pătrați.

Deține 50% din această locuință dobândită în anul 2014 printr-un contract de vânzare-cumpărare.

De asemenea, premierul a menționat că are și un autoturism Volkswagen Passat, fabricat în anul 2007 și că nu deține metale prețioase, obiecte de artă sau bijuterii.

La capitolul bani în conturi bancare, Orban a completat că soția sa deține peste 11.800 de euro, la două bănci: Raiffeisen și BCR.

Familia Orban nu are, potrivit documentului, împrumuturi luate de la bănci. Avea o datorie de 10.000 euro la persoane private pe care a plătit-o, în 2018, tot din salariul de 3000 lei.

În ceea ce privește veniturile, Ludovic Orban și-a amintit că a încasat în anul fiscal 2018 bani pentru consultanță tehnică de la două firme: 28.356 de lei de la Revicond Canaltech SRL și 9.000 de lei de la SCP Doru Trăilă și Asociații. Această casă de avocatură aparține fostului soțul al Cristinei Trăilă, deputat PNL din 2017. 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: