Publicat: 16 Aprilie, 2018 - 10:41

Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" organizează vineri, 20 aprilie, vernisajul expoziţiei temporare de fotografie "#2Rusia - file din natură", un proiect organizat în colaborare cu Ambasada Federaţiei Ruse la Bucureşti, Centrul Rus de Ştiinţă şi Cultură din România şi Societatea Geografică Rusă.

Expoziţia "#2Rusia - file din natură" vă provoacă să descoperiţi natura Rusiei în imagini de o frumuseţe tulburătoare, surprinse prin ochii unor profesionişti în arta fotografiei. Grupate în opt secţiuni, imaginile vă invită "De la apus la răsărit" în "Cea mai frumoasă ţară", să faceţi un tur virtual al "Peşterilor Rusiei", poposind în "Lumea subacvatică", să cunoaşteţi câteva dintre "Animalele sălbatice" şi "Păsările" care populează acest tărâm de vis şi îşi propun să vă transmită mesajul că "Lumea e în mâinile noastre".

Vernisajul expoziţiei va avea loc vineri, 20 aprilie 2018 la ora 18.30, în prezenţa domnului dr. Luis Popa - director general al Muzeului Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa", a domnului Igor Inushkin, ministru-consilier la Ambasada Federaţiei Ruse de la Bucureşti şi a doamnei Natalia Muzhennikova - director al Centrului Rus de Ştiinţă şi Cultură din România. Evenimentul va include un scurt moment artistic oferit de Şcoala Rusă precum şi alte surprize dezvăluite pe parcurs.

Vă invităm să admiraţi alături de noi "#2Rusia - file din natură", expoziţia care transpune în imagini fascinante bogăţia şi diversitatea ţării cu cea mai mare suprafaţă de pe glob.

Intrarea la vernisaj este liberă, apoi expoziţia va face parte din circuitul de vizitare al Muzeului până pe data de 20 mai 2018.