20 octombrie 2021

Veşti noi despre Summitul Tinerilor 6.0: MOZAIC

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În urma situaţiei pandemice actuale şi a previziunilor legate de creşterea numărului cazurilor de infectări cu COVID-19, Summitul Tinerilor 6.0: Mozaic va avea loc în perioada 17-21 noiembrie 2021, în Constanţa – Capitala Tineretului din România 2021-2022.

Summitul Tinerilor este unul dintre cele mai ambiţioase proiecte dedicate învăţării, dezbaterii şi generării unor politici pentru tineri. Ateliere, conferinţe, sesiuni plenare sunt doar câteva activităţi la care tinerii o să participe. Andreea Petruţ (Act for Tomorrow), Diana Filimon (Forum Apulum), Victor Bohuş (Asociaţia Choice), Adela Murărescu (Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş), Bogdan Istrate (Asociaţia Semper Musica), Diana Ioniţă (GEYC) şi Anamaria Mişa (Banca Comercială Română) sunt doar câţiva dintre facilitatorii care vor fi alături de tineri în cadrul evenimentului.

Pentru a putea desfăşura activităţile într-un cadru cu riscuri reduse de infectare, accesul în cadrul evenimentului se va realiza doar pentru persoanele pentru care au trecut minimum 10 zile de la realizarea schemei complete de vaccinare cu unul dintre vaccinurile recunoscute la nivel european, şi care pot dovedi acest lucru prin prezentarea Certificatul European Digital Verde.

Summitul Tinerilor 6.0: MOZAIC porneşte de la componenta culturală a Constanţei, care reprezintă cel mai definitoriu exemplu de mozaic cultural de pe teritoriul României, fiind sugestiv pentru întreaga regiune dobrogeană. Acesta este un oraş multi-etnic în care toate comunităţile convieţuiesc paşnic de mai multe secole. De asemenea, există şi comunităţi precum cele ale aromânilor, puternic ancorate în comunitate, care însă şi-au păstrat tradiţiile. Tinerii din România constituie la rândul lor un mozaic. Sunt diferiţi din punct de vedere al originii geografice, sociale, a studiilor sau fie şi doar a hobby-urilor şi perspectivelor despre viaţă.

Summitul Tinerilor este organizat de Guvernanţa Capitalei Tineretului din România – Consiliul Tineretului din România (CTR), Federaţia Tinerilor din Cluj (FTC), Grupul PONT şi BCR – Banca Comercială Română, împreună cu Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanţa şi Primăria Municipiului Constanţa.

Înscrierea la eveniment se realizează prin intermediul următorului formular: https://forms.gle/TJYxx8es6gqNLjUU8, până pe 5 octombrie. Cazarea şi masa sunt asigurate de către organizatori, iar participarea este gratuită.

Toate noutăţile despre aceste evenimente se postează pe:

Eveniment Facebook Summitul Tinerilor 6.0: MOZAIC
www.capitalatineretului.ro
Facebook Capitala Tineretului din România

Raluca Iordăchianu
Project Manager

Loredana Luţescu
Communication Manager