13 august 2022

Viaţa de parazit – traiul pe cârca altuia. Şcoala de Vară 2022 la Antipa

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Vă invităm la următorul modul al Şcolii de Vară 2022 la Antipa- „Viaţa de parazit – traiul pe cârca altuia”, care va avea loc în perioada 25 – 29 iulie, în Sala Atelier de la etajul muzeului!

De luni până vineri, între orele 10:15 şi 12:15, tinerii cercetători vor explora împreună cu dr. Costică Adam, dr. Constantinescu Cristina şi medicul veterinar Angel Irimia lumea ascunsă a paraziţilor.

Copiii vor afla cât de mare este diversitatea speciilor de paraziţi, cum arată dacă îi privim la microscop, cum unii reuşesc să treacă neobservaţi de animalele pe care le parazitează şi dacă într-adevăr paraziţii îşi merită prostul renume pe care îl au sau au o importanţă mai mare decât am crede noi.

Inspiraţi de fluturii din expoziţie vom „confecţiona” şi un obiect de decor, un mic tablou sau o mini-dioramă, folosind materiale refolosibile şi elemente naturale cu care copiii sunt familiarizaţi.

Vă puteţi înscrie prin formularul https://antipa.ro/rezervari, în limita a maximum 15 locuri/grupă.

Vă aşteptăm cu drag!

Programările se fac în ordinea înscrierii, în limita a 10-15 locuri/modul, iar costul de participare este de 240 lei/modul/copil sau 430 lei/modul/2 fraţi, respectiv 430 lei/ 2 module/participant.