Publicat: 16 Mai, 2012 - 10:48

Primul-ministru Victor Ponta primeşte astăzi la Palatul Victoria, la ora 12.00, echipa feminină de gimnastică a României.
Premierul a anunţat, luni, că Guvernul va dubla, în şedinţa de miercuri, toate primele pe care le va primi echipa feminină de gimnastică a României, pentru a da un semnal atât în ceea ce priveşte recompensarea performanţei, cât şi în perspectiva Jocurilor Olimpice.

Gimnastele de aur s-au întors de la Campionatele Europene cu un palmares de invidiat: patru medalii de aur (concursul pe echipe, Sandra Izbaşa la sărituri, Cătălina Ponor la bârnă, Larisa Iordache la sol), din cinci posibile, şi două de argint (Larisa Iordache la bârnă şi Cătălina Ponor la sol).
 
De asemenea, tot la Bruxelles, la competiţia rezervată junioarelor, România a cucerittrei medalii de argint şi trei de bronz. Argint: sărituri – Alina Stănilă, bârnă – Andreea Munteanu, sol – Silvia Zarzu. Bronz: echipe – Andreea Munteanu, Alina Ştefania Stănila, Silvia Zarzu, Miriam Aribăşoiu, Cristina Tudorache, individual compus şi sol – Andreea Munteanu.