Publicat: 21 Noiembrie, 2013 - 12:39
Share

Primul-ministru Victor Ponta s-a întâlnit joi la Palatul Victoria, cu o delegaţie a companiei Tenaris Silcotub, condusă de Michele Della Briotta, responsabil Tenaris pentru Europa de Est şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Tenaris Silcotub.
Primul-ministru Victor Ponta le-a mulţumit reprezentanţilor companiei pentru inaugurarea de ieri a unei investiţii de 62 de milioane de dolari într-o linie de producţie pentru ţevi cu conexiuni premium, utilizate de companiile petroliere în medii dificile, şi pentru crearea a peste 130 de noi locuri de muncă.
Michele della Briotta a dat asigurări că Tenaris planuieşte să îşi dezvolte în continuare prezenţa în România, investiţiile companiei totalizând deja peste 300 de milioane de dolari.
Silcotub, parte a grupului Tenaris, este cel mai important producător român de ţevi din oţel fără sudură de diametre mici utilizate în diverse aplicaţii din industria mecanică, auto-moto, a petrolului şi gazelor naturale, industria chimică şi petrochimică, industria energetică.