Publicat: 17 Iunie, 2014 - 15:47
Share

Daniel Florentin Doman și-a dat demisia din funcția de director al Regiei Autonome de Transport București. În locul său a fost numit Vincenţiu Daniel Antonescu, informează instituția.

"În cadrul ședinței Consiliului de Administrație al Regiei Autonome de Transport București, din data de 12 iunie 2014, s-a luat act de demisia domnului Daniel Florentin Doman din funcția de director general al regiei și s-a aprobat încetarea contractului de mandat nr. 11910/23 ianuarie 2014. În cadrul aceleiași ședințe, în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, este desemnat în funcția de director general al RATB domnul Vincențiu Daniel Antonescu", a precizat RATB.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au dispus, vineri, 13 iunie, reținerea fostului director general al RATB Viorel Popescu, în funcție la data faptelor, pentru abuz în serviciu, în scopul obținerii, pentru sine ori pentru altul, de foloase necuvenite, cu consecințe deosebit de grave.