Publicat: 20 Noiembrie, 2012 - 18:30
Share

După succesul de anul trecut, când, în doar câteva ore, au fost vândute mii de bilete, reprezentanţii reţelei de ticketing BILETOO şi ai site-ului BLT.ro, în colaborare cu organizatorii de evenimente din România, au decis anul acesta să readucă iubitorilor de concerte o zi cu reduceri colosale. Iar cum Moş Nicolae bate la uşă, "Black Friday" oferă ocazia unică să dăruiţi celor dragi cadouri unice, bilete la evenimentele mult visate, la preţuri reduse cu până la 75%.

Vineri, 23 Noiembrie, în intervalul orar 00.00-23.59, puteţi achiziţiona online de pe BILETOO.ro şi BLT.ro, bilete la oricare din evenimentele afişate, cu reduceri cuprinse între 20% şi 75%, iar în intervalul 9.00-22.00 (în funcţie de programul magazinelor din reţeaua BILETOO), puteţi achiziţiona bilete cu reduceri record şi din magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter), Sala Palatului, Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul, Palatului Copiilor, Librăria Mihai Eminescu şi multe altele. Reţeaua completă de magazine poate fi găsită pe BILETOO.ro.
    
"Black Friday" se va desfăşura doar vineri, 23 Noiembrie, în reţeaua BILETOO şi online, pe BILETOO.ro şi BLT.ro, aducând publicului consumator de evenimente reduceri între 20% şi 75% la peste 50 de concerte, spectacole şi piese de teatru! Cum la unele evenimente numărul de bilete care mai sunt disponibile nu mai este foarte mare, cei interesaţi pot intra online începând cu ora 00.00 pe unul din cele două site-uri şi verifica reducerea la evenimentul dorit.
       
Aşadar, oricine cumpără un bilet vineri (23 Noiembrie 2012) din reţeaua de magazine BILETOO sau online, de pe BILETOO.ro sau BLT.ro, la spectacolele comercializate, beneficiază de reduceri între 20% şi 75%, valabile la toate categoriile de preţ aflate la vânzare. Întrucât numărul de evenimente participante la promoţia "Black Friday" este foarte mare şi fiecare organizator a ales să ofere consumatorilor o anume reducere, nu mai rămâne decât să descoperiţi uimitoarele surprize online sau în reţeaua de magazine, vineri.
 
Autor: Călin Angheluţă