Publicat: 19 Martie, 2018 - 16:24
Share

Prim-ministrul Viorica Dăncilă l-a primit astăzi, 19 martie 2018, pe ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Statului Kuweit la București, Talal Mansour Alhajeri.

În cadrul discuțiilor, premierul român a exprimat satisfacția pentru nivelul dialogului politic bilateral, Statul Kuweit fiind un partener tradițional important al României în regiunea Golfului.

Șeful Executivului român a transmis interesul pentru amplificarea dialogului politic bilateral, prin realizarea de contacte bilaterale la nivel guvernamental, și a  reiterat susținerea pentru o mai bună inter-conectare a mediilor de afaceri din cele două state, care să faciliteze realizarea de proiecte comune de cooperare și creșterea interesului pentru realizarea de investiții.

Cei doi interlocutori au apreciat că există un potențial important pentru dezvoltarea cooperării economice bilaterale și creșterea schimburilor comerciale. În acest sens, cei doi oficiali s-au referit la posibilitatea implementării unor noi platforme de cooperare și dialog pe palierele politico-economic și sectorial (agricultură, energie, transporturi, turism, afaceri interne, educație și cultură).

Tag-uri Institutii: