Publicat: 7 Mai, 2019 - 19:17
Share

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, se va afla miercuri, 8 mai, într-o vizită de lucru în județul Argeș, alături de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu.

Începând cu ora 09.00, demnitarul se va afla la sediul Prefecturii Județului Argeș, unde va face o trecere în revistă a obiectivelor de investiții derulate de Ministerul Apelor și Pădurilor (MAP) în 2019, în acest județ. Din partea autorităților locale vor participa prefectul județului Argeș, Emilian Dragnea, președintele Consiliului Județean Argeș, Constantin Dan Manu și reprezentanți ai Administrației Bazinale de Apă (ABA) Argeș Vedea.  

Pe parcursul zilei, ministrul apelor și pădurilor se va deplasa în mai multe localități din județul Argeș unde va prezenta, pe rând, o parte din lucrările de investiții ale MAP, după cum urmează:

De la ora 09.40, la Barajul Pitești, prezentarea obiectivului  Reparație pod baraj Prundu – lucrare realizată cu surse proprii ale ABA Argeș Vedea. În continuare, ministrul se va deplasa în localitatea Căteasca, unde va fi prezentat, de la ora 10.15, obiectivul de investiții Amenajarea râului Argeș pe sectorul baraj Golești – baraj Ogrezeni, în vederea stabilizării albiei, județele Argeș, Dâmbovița, Giurgiu. Lucrarea Regularizare râu Cotmeana la Lunca Corbului și Pârâu Vârtej, afluent al râului Cotmeana în localitatea Babana, județul Argeș va fi prezentată de la ora 11.00, în localitatea Băbana.

Delegația se va deplasa, apoi, în localitatea Bascov, unde obiectivul de investiții  Regularizare pârâu Bascov, amonte confluența cu râul Argeș, va fi prezentat începând cu ora 12.00.

Tot în aceeași zonă, la Barajul Bascov, de la ora 12.30, ministrul va inspecta stadiul pregătirilor pentru Campionatul mondial de tineret și juniori kaiac – kanoe – concurs ce va avea loc pe 1 – 4 august 2019, pe pista amenajată a lacului de acumulare Bascov.

Regularizare pârâu Budeasa, comuna Budeasa – zona de debușare în rigola mal drept, acumulare Mărăcineni – județul Argeș – este un obiectiv de investiții propus spre finanțare cu surse proprii ale ABA Argeș Vedea 2019 care va fi prezentat de la ora 13.00, în localitatea Budeasa.

De la ora 14.00, ministrul se va afla în localitatea Mihăești, unde va inspecta lucrările de la obiectivul de investiții Extindere și reparație Regularizare Valea Drăghici, județul Argeș .

Vizita de lucru a ministrului apelor și pădurilor se va încheia cu susținerea unei conferințe de presă, începând cu ora 15.30.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Geo: