Publicat: 13 Mai, 2019 - 16:20
Share

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, se va afla marți, 14 mai, într-o vizită de lucru în județul Caraș-Severin, alături de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu, și de directorul RNP ROMSILVA, Gheorghe Mihăilescu.

Începând cu ora 09.45, demnitarul va merge în zona Mehadia-Băile Herculane pentru a inspecta obiectivul de investiții Regularizare pârâu Belareca, iar de la ora 11.10 se va afla în comuna Slatina-Timiș, unde va vizita lucrările de pe pârâul Slatina, care au fost finalizate la sfârșitul anului trecut.

Delegația condusă de ministrul apelor și pădurilor se va deplasa la Caransebeș, unde, la ora 12.00, va inspecta lucrările de apărare de pe râul Sebeș, afectate de viitura din 01.05.2019. În continuare, demnitarul se va deplasa în comuna Constantin Daicoviciu pentru a inspecta obiectivul de investitii Regularizare pârâu Macicaș la Prisaca, la ora 12.45.

Vizita de lucru a ministrului apelor și pădurilor se va încheia cu o întâlnire, la Reșița, începând cu ora 14.40, cu autoritățile locale, dar și cu silvicultorii din zonă.