27 iunie 2022

Vizită importantă la Primăria Sectorului 5

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a primit astăzi vizita unei delegaţii conduse de primarul comunei Santa Maria de Coghinas, Pietro Carbini, din Sardinia, Italia.

Edilul italian a apreciat de la distanţă activitatea primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone şi a ţinut neapărat să îl cunoască, acordându-i în cadrul întâlnirii o diplomă de onoare şi stema comunei pe care o reprezintă.

De asemenea, Pietro Carbini l-a invitat pe edilul Sectorului 5 să-i întoarcă vizita şi să vină la rândul lui în Sardinia pentru un schimb de experienţă şi pentru a lua parte la un meci de fotbal alături de echipa primarilor din Italia.

Totodată primarul comunei Santa Maria de Coghinas i-a propus primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone un acord de înfrăţire între Sectorul 5 şi comuna pe care o păstoreşte.

„Iată că munca este apreciată, chiar şi de la mii de kilometri distanţă. M-a surprins această vizită şi sunt onorat şi bucuros că un edil din afara ţării apreciază ceea ce fac în Sectorul 5. Acordul de înfrăţire cu localitatea Santa Maria de Coghinas va aduce cu siguranţă beneficii reciproce, pentru cetăţenii ambelor unităţi administrative.

Primarul Pietro Carbini m-a invitat la un meci de fotbal alături de echipa primarilor din Italia. Am acceptat! Dar l-am avertizat că datorită gabaritului pot juca numai în poartă. Cu toate astea l-am asigurat că nici o minge nu va trece de mine.” – a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.