13 aprilie 2021

Vladimir Putin despre vaccinarea în fața camerelor: Poţi să arăţi o injecţie dar în seringă să fie soluţie salină

Russian President Vladimir Putin attends his annual end-of-year news conference, held online in a video conference mode, at the Novo-Ogaryovo state residence outside Moscow, Russia December 17, 2020. Sputnik/Alexei Nikolsky/Kremlin via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a vorbit pentru prima oară și despre propria să imunizare și de ce nu a făcut-o în fața camerelor de luat vederi, subliniid că vaccinarea în fața camerelor nu este un gest de om serios și este ușor de falsificat.

„Dacă cineva ar vrea să falsifice acest lucru, să păcălească oamenii, la nivelul ăsta e foarte uşor. Poţi să arăţi o injecţie dar în seringă să fie soluţie salină, chefir sau suc de protocale. Desigur, glumesc. Dar poate primeau vitamine. În opinia mea, asemenea imagini nu pot fi luate în serios”, a declarat Putin, pentru RURTR.

Putin a mai spus că s-a vaccinat cu un produs rusesc.

„Am primit unul dintre cele 3 vaccinuri ale noastre. Le-am cerut colegilor să nu discute despre asta, nici eu nu am făcut-o. Aşa că habar nu au. Doar doctorul care m-a injectat ştie ce am primit”, a subliniat liderul de la Kremlin.