Publicat: 30 Ianuarie, 2020 - 12:32
Share

Vodafone Romania a primit in mod oficial certificarea Top Employer 2020 din partea Top Employers Institute, o autoritate globala in ceea ce priveste recunoasterea excelentei in practicile organizationale de resurse umane. Aceasta nominalizare a avut loc in urma unei evaluari detaliate desfasurate pe parcursul catorva saptamani si care urmareste zece teme esentiale din politica de HR si bunele practici ale companiilor audiate, teme pe care fiecare angajator de top ar trebui sa le ia in considerare pentru asigurarea bunastarii si dezvoltarii favorabile ale salariatilor.

„Este o onoare pentru noi sa fim considerati angajator de top, mai ales atunci cand aceasta recunoastere vine din partea unei organizatii cu reputatie la nivel mondial in acest domeniu, asa cum este Top Employers Institute. Aceasta reusita este rezultatul unui tel pe care l-am urmarit si pentru care ne-am straduit din totdeauna, anume sa asiguram practici exceptionale de resurse umane pentru toti angajatii, precum si pentru toti candidatii nostri. In primul rand, aceasta certificare oferita companiei Vodafone Romania reprezinta dovada clara a performantei noastre sustinute in ceea ce priveste operatiunile de resurse umane si grija permanenta de a asigura cele mai bune practici in acest domeniu. La Vodafone suntem ca o mare familie, unde succesul unuia dintre membri reprezinta succesul intregii companii, si sunt foarte mandra de echipa noastra! Totodata, acest program de certificare permite organizatiei noastre o mai buna evaluare, ceea ce va duce la imbunatatirea mediului nostru de lucru, aceasta fiind o prioritate pe agenda Vodafone”, a afirmat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone si UPC Romania. 

Top Employers Institute este o organizatie cu o istorie de peste 25 ani, recunoscuta la nivel mondial pentru practicile de evaluare si metodologiile utilizate pentru audit. Pana in prezent, Institutul a certificat peste 1.600 organizatii din 119 tari/regiuni, cu impact asupra a 6.900.000 de salariati din intreaga lume. Pentru a obtine statutul de Top Employer, un angajator trebuie sa treaca mai intai printr-un proces atent de verificare si apoi o evaluare care consta, in principal, in peste 100 de intrebari ce fac referire la 600 de practici de „People Development”. Practicile examinate acopera zece teme mari de HR, precum: cultura organizationala, planificarea fortei de munca, strategia de talent, atragerea de talent, on-boarding, invatare si dezvoltare, managementul performantei, dezvoltarea de leadership, compensatii si beneficii, managementul carierei si al succesiunilor.

Vodafone este un important angajator in piata locala, cu numeroase premii si recunoasteri obtinute de-a lungul anilor pentru practicile superioare de HR, pachetele complexe de beneficii pentru angajati si oportunitatile de dezvoltare oferite in cadrul companiei, dintre care amintim: Cel mai bun angajator din Romania  in 2019 potrivit BestJobs, dar si una dintre primele zece companii in Topul celor mai doriti angajatori  in 2018 si 2019, clasament realizat de catre Catalyst Solutions.

 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: