Publicat: 4 Iulie, 2018 - 10:27
Share

Vodafone România introduce în ofertă Nokia 3.1, cel mai recent smartphone lansat de HMD Global. Nokia 3.1 dispune de Android One creat special de Google pentru HMD Global și giroscop pentru aplicațiile de realitate augmentată.
Noul Nokia 3.1 are display HD+ Corning® Gorilla® Glass de 5,2” și format 18:9 ideal pentru videoclipuri și navigare web. Smartphone-ul recent lansat este construit din aluminiu și este disponibil pentru clienții Vodafone România în două variante de culoare, alb și negru.
În ceea ce privește partea hardware, telefonul are procesor octa-core, memorie RAM de 2GB și senzor NFC pentru partajarea de fotografii. De asemenea, telefonul are o cameră principală de 13MP cu auto-focus și o cameră secundară de 8MP cu un câmp larg de vizualizare. Nokia 3.1 are o capacitate de stocare de 16GB care poate fi extinsă cu un card MicroSD de până la 128GB. 
Nokia 3.1 este disponibil începând de la 59 de euro cu abonamentul Red 12, putând fi achiziționat și fără abonament pentru 139 de euro din magazinele Vodafone România, din cele ale partenerilor și de pe www.vodafone.ro.
Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 25 de țări, 45 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 18 țări. La 31 martie 2018, Vodafone Group avea 535,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 19,7 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.
 

Tag-uri Institutii: