Publicat: 3 Iulie, 2014 - 16:39
Share

Dan Voiculescu s-a prezentat, joi după-amiază, la sediul DNA, pentru a fi chestionat de procurori în legătură cu un nou dosar.
Update 20.03 - DNA îl acuză pe Dan Voiculescu de şantaj, potrivit unui comunicat remis de Direcţia Naţională Anticorupţie.

Dan Voiculescu a ieșit de la DNA, după mai bine de patru ore de audieri, și a făcut declarații de presă. El spune că a aflat că este acuzat de șantaj și că se află sub control judiciar. Dan Voiculescu susține că nu îi cunoaște pe cei trei oameni de afaceri care ar fi făcut denunțul.

Oameni de afaceri a trei companii ar fi fost șantajați de Dan Voiculescu. 

"Azi au venit vreo 3-4 oameni să declare că eu i-am şantajat. Nu-i cunosc, mi s-au spus numele lor, dar eu nu-i cunosc. Toţi au venit azi, să spună că eu i-am şantajat pe ei, iar eu nu îi cunosc, repet.
 
Sunt nişte declaraţii mincinoase ale unor oameni, declaraţii făcute toate azi, iar eu nu îi cunosc", a explicat preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu.​

Marți, Curtea de Apel București, cu un nou complet de judecată, a stabilit pentru luni următorul termen în dosarul ICA.
 
Dosarul este judecat de un nou complet de magistrați, format din judecătorii Camelia Bogdan și Mihai Alexandru Mihalcea, care au promovat de curând la Curtea de Apel București de la Tribunalul București. Astfel, primul lor dosar este cel privind privatizarea ICA.