Publicat: 7 Decembrie, 2017 - 15:55
Share
de la Radio Trinitas

Emisiunea "Bucuria Poveștilor" difuzată de către Radio Trinitas a împlinit 6 ani de activitate. Adina de la trupa Heaven şi voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului au participat la petrecerea aniversară a emisiunii care a avut loc chiar de "Ziua Voluntarului". Prin umare, evenimentul a avut o dublă însemnătate pentru voluntari, fiind şi ziua lor. Petrecerea a fost grandioasă, Adina a încântat publicul cu piesele sale muzicale, iar voluntarii au împărţit, în stilul lor caracteristic, 47 de pachete cu cadouri tuturor copilaşilor prezenţi în studioul emisiunii. 

 

"Am avut emotii ca si atunci cand eram copil, ca la primele aparitii pe posturile de televiziune si de radio. Sincer, de cativa ani nu cred ca am mai fost la un radio pentru copii. Am fost emotionata, sper ca v-a placut. Mi-ar fi placut foarte mult sa fi cantat cu copiii o piesa, insa,azi, din pacate nu am putut, dar data viitoare, cu siguranta vom face o nebunie frumoasa. Stiam despre Bucuria Povestilor de la nepotei, nu am inca un copil al meu, insa, cine stie, daca imi ajuta Dumnezeu, va veni anul viitor. Am foarte multi nepotei, toate prietenele mele au copii si toata lumea vorbeste despre Bucuria Povestilor, e foarte frumos aici. In seara aceasta am venit la propunerea fostei mele colege de trupa, Alina, care m-a sunat si mi-a zis: “Uite, eu nu am cum sa ajung maine seara la Bucuria Povestilor, dar, te rog pe tine sa mergi. La Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului, la Parintele Ciprian sunt foarte multi oameni frumosi care fac voluntariat, care daruiesc cadouri copiilor si copiilor mai putin norocosi si am imbratisat cu drag idea asta de a ajunge in seara asta aici, de a-i incanta, de a le canta, de a le povesti lucruri frumoase copiilor. Asadar, asa am aflat despre evenimentul din aceasta seara, faptul ca sarbatoriti sase ani si va doresc sa ramaneti in continuare la fel de curati, la fel de frumosi, sper ca peste cativa ani cand voi avea un bebelus sa va asculte si el si sa invete lucruri frumoase de la dumneavoastra. Va multumesc mult pentru invitatie", a declarat Adina, membra a trupei Heaven.

 

"Noi, voluntarii Paraclisului Catedralei Mantuirii Neamului am venit in seara aceasta sa uram “la multi ani“ "Bucuriei Povestilor". Este un moment aniversar, suntem pentru a doua oara aici in mijlocul acestor copii minunati. Este o emisiune despre  pe care sa spun ca chiar si eu o ascult si de aceea am venit aici cu mult drag impreuna cu voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului sa le oferim si cadouri acestor minunati copii. As mai vrea sa spun un lucru foarte placut care m-a impresionat, in cadrul ultimului nostru proiect “Ramaneti in scoala”, cand i-am intrebat pe copii  despre ce meserii ar dori sa urmeze, unii au spus ca vor sa devina medici, altii artisti, dar a fost si un copilas care a spus ca si-ar dori sa devina voluntar. De aceea, am venit cumva sa le impartasim si acestor copii dragostea aceasta de a fi aproape de cel aflat la nevoie, mai ales ca astazi este si Ziua Voluntarului si ce bucurie ca s-a suprapus si cu acest moment aniversar al "Bucuriei Povestilor". As dori sa multumesc TV Trinitas ca ne sprijina de fiecare data in campaniile noastre si face mult mai vizibila activitatea noastra care ar trebui sa fie impartasita de cat mai multe persoane. Am avut rezultate minunate, astfel, 9000 de beneficiari ai campaniei de "Preventie si Educatie pentru Sanitate", 7000 de beneficiari ai campaniei "Sanatate pentru Sate" si acum a debutat acest proiect “Ramaneti in scoala” care are drept beneficiari 60 de copii. Sunt multe, foarte multe activitati si ne-am bucura foarte mult sa vedem ca vor fi cat mai multi copii, chiar si cei prezenti astazi care impartasesc aceasta idee a voluntariatului si sa ne urmeze exemplul", a declarat Danut Pruna, coordonatorul grupului de voluntari al Paraclisului Catedralei Mantuirii Neamului.

 

De luni până vineri, începând cu ora 19.05, copiii sunt invitați să pătrundă în lumea îndrăgită a poveștilor. Bucuria generală se instalează odată cu salutul de început al Adrianei care așteaptă nerăbdătoare sa se joace copii împreuna cu ea, să afle cât mai multe informații din lumea înconjurătoare, să povestească, să participe la concursurile emisiunii. Pe scurt, Adriana invită copii să se distreze pe cinste într-o lume de poveste! „Bucuria Poveștilor” – o lume a celor mici în care cei mari au şi ei voie oricând sa pătrundă.