Publicat: 5 Aprilie, 2012 - 16:45
Share

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu va avea mari probleme să îşi termine mandatul, din cauza relaţiei nu chiar "osmotice" pe care o are cu parlamentarii puterii, unii dintre aceştia putând că voteze moţiunea de cenzură a USL, este de părere  vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian.

"Chestiunea nu este legată doar de parlamentarii din opoziţie sau din cei care se transferă la opoziţie, ci chestiunea de conştiinţă vine acum la parlamentarii puterii. S-ar putea ca unii parlamentari să rămână în grupurile parlamentare ale arcului guvernamental şi totuşi să voteze moţiunea de cenzură", a spus Vosganian, Joi, într-o conferinţă de presă, referindu-se la şansele moţiunii de cenzură a USL, în contextul plecărilor din ultima vreme de la PDL.

Potrivit vicepreşedintelui PNL, "relaţiile dintre actualul Guvern şi majoritatea parlamentară nu este o relaţie atât de osmotică încât majoritatea parlamentară să îşi lege existenţa de a acest guvern".

"După opinia mea, Mihai Răzvan Ungureanu va avea mari probleme să îşi termine mandatul. Unele le crează chiar el, altele le crează alţii", a mai comentat Varujan Vosganian.