Publicat: 8 Februarie, 2013 - 11:34
Share
Ghici unde bate "ministrul plin". Nu cumva la "ministrii delegati"?

"Noi facem ministere după oameni, nu alegem oameni pentru ministere", s-a plâns vineri ministrul Economiei, Varujan Vosganian.


"Noi facem ministere după oameni, nu alegem oameni pentru ministere. Fiecare guvern nou schimbă modul de guvernare. Suntem în administraţia centrală ca noaptea în deşert, unde dunele de nisip arată diferit dimineaţa faţă de cum arată noaptea. (...) Vrem o strategie de reindustrializare a ţării. Tranziţia se va încheia când se vor emancipa mentalităţile. Obiectivul Ministerului Economiei este transferarea economiei de stat către privat, asta înseamnă privatizarea companiilor de stat. Trebuie să vindem participaţiile minoritare, trebuie să scăpăm de aceste codiţe. Acestea nu sunt cadavre, sunt componente care pot fi valorificate", a spus Vosganian într-o conferinţă.

Afirmatiile - voalate - ale lui Vosganian par sa bata la colegii sai "delegati", Nita si Grapini, cu care nu a gasit inca un mod de conlucrare eficient. Si nici premierul nu l-a ajutat sa rezolve diferendele aparute.