Publicat: 21 Ianuarie, 2012 - 13:10
Share

Vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian a scris sâmbătă, pe blog, că apreciază ca fiind pozitivă demisia din Parlament a aleşilor USL.

„E limpede că după tot ce s-a întâmplat în aceste zile nu ne putem întoarce în Parlament, reluând procedurile legislative, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. România de mâine nu mai poate semăna cu România de ieri. Acţiunea politică trebuie să fie fermă şi fără nici un dubiu. Socotesc că demisia din Parlament este o soluţie pe care trebuie să o avem, în mod serios, în vedere”, susţine Vosganian.

“Avem o majoritate parlamentară care nu a fost investită de nici un vot popular. Avem un preşedinte care a pierdut alegerile în lăuntrul frontierelor ţării şi care îşi duşmăneşte propriul popor. Avem o guvernare care se ascunde în spatele scuturilor jandarmilor. Avem o clasă politică pe care, din disperare şi sărăcie, românii o judecă, de-a valma, cu severitate. Această situaţie nu mai poate dura. Nimic nu ar fi mai grav, acum, decât o lungă agonie lipsită de demnitate, urmată de alegeri măsluite. Pentru ca toate acestea să nu se întâmple, sunt necesare rapid alegeri corecte şi libere, o guvernare legitimă care să fi învăţat câte ceva din lecţia amară şi aspră a protestelor din ianuarie 2012", a mai spus viceliderul PNL.