Publicat: 2 Aprilie, 2019 - 10:00
Share

Vremea se va rãci faţã de ziua precedentã, mai accentuat în regiunile sudice, sud-estice şi centrale, unde valorile termice se vor situa sub mediile multianuale.

ÎN BUCUREŞTI

Vremea se va rãci accentuat şi va deveni rece pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în cursul zilei, când şi vântul va mai prezenta unele intensificãri. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimã va fi de 1...2 grade, uşor mai scãzutã în zona preorãşeneascã, unde vor fi condiţii de brumã.

ÎN ŢARĂ

Vremea se va rãci faţã de ziua precedentã, mai accentuat în regiunile sudice, sud-estice şi centrale, unde valorile termice se vor situa sub mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri mai ales în cursul zilei în Transilvania, Oltenia şi în jumãtatea de vest a Munteniei, dar numai izolat vor mai fi ploi slabe. În zona de munte, pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în sudul Banatului, unde viteza la rafalã va depãşi 70...80 km/h, dar temporar şi la cote mai reduse în cursul zilei şi în regiunile sudice, sud-estice şi nord-vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade, mai ridicate în Câmpia de Vest pânã în jurul valorii de 20 de grade, iar cele minime se vor situa între -4 şi 6 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali pânã spre -8...-9 grade. Spre sfârşitul intervalului, local se va semnala brumã, îndeosebi în nordul, centrul şi estul teritoriului.