Publicat: 19 Septembrie, 2012 - 12:56
Share
De Joi vin ploile, iar la munte poate să apară zăpada

 Meteorologii avertizează că vremea se va răci simțitor în următoarele zile și că sunt posibile ploi și intensificări ale vântului.

Astfel, în zilele de 20 și 21 septembrie temperatura aerului va marca o scădere accentuată, în cursul zilei de joi în vestul, centrul şi nordul ţării, iar vineri şi în restul teritoriului, vremea devenind rece pentru această perioadă din an, informează site-ul ANM.

Potrivit meteorologilor, răcirea va fi asociată cu intensificări ale vântului şi ploi temporare. Vremea se răceşte brusc şi vin ploile. Meteorologii spun că, începând de Joi, temperaturile scad şi cu până la 15 grade, iar la munte poate să apară şi zăpada.


În țară

Joi, vremea se va rãci accentuat, cerul va fi noros şi va ploua pe arii extinse.  Temperaturile maxime vor fi de la 12- 13 grade în vest pânã la 27- 28 de grade în Bãrãgan.

Vineri, vremea va fi rece pentru aecastă perioadă a anului, cu temperaturi care nu vor depăși 21 de grade. În estul Transilvaniei, mai ales dimineața și noaptea, temperaturile vor scădea sub 0 grade.

În București

Joi, cerul va fi variabil cu posibilitate de ploaie la finalul intervalului. Vântul va sufla cu intensificări. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 25-26 de grade.

Vineri, vor mai fi condiții slabe de ploaie, iar temperaturile scad mai mult, până spre 19 grade.