22 septembrie 2021

We Singing Colors live la Unteatru Open-Air

Distribuie pe rețelele tale sociale:

We Singing Colors cântă duminică, pe 5 septembrie, începând cu ora 19, în grădina Casei Universitarilor din Bucureşti, în cadrul seriei de concerte Unteatru Open Air.

https://www.facebook.com/events/2981827978766748

E primul concert din toamna asta al formaţiei în formul de live care-i reuneşte pe lângă Andrei Haţegan şi Roxana Niculae, pe Mihai Dragolea la bass şi Vlad Ionescu la tobe. Pe lângă piesele de pe cele două albume lansate până în prezent, vor fi de ascultat şi compoziţii noi, testate deja live în concertele susţinute recent în Iaşi, Bucureşti, Timişoara sau Gărâna.

Biletele pentru concertul de duminică se găsesc pe:

Tomtix: https://bit.ly/2UPaHvM

Mystage: https://bit.ly/3jhFdYH

Eventbook: https://bit.ly/3BaeYcG

We Singing Colors

Formaţia a apărut în peisajul muzical în 2011 şi îi recunoşti cel mai uşor după fluieratul Good Days, Bad Days, care se aude de la primul album din 2014, Made of wool, made of Heavy Metal.

Au urmat multe concerte în cluburi şi festivaluri din ţară, înregistrări şi o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia şi India, show-uri live şi sesiuni radio în Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova. În 2018 a apărut cel de-al doilea album al lor, intitulat Lone Learner, alături de clipuri pentru piesele All The People, Hunger sau Get Up Slowly.

All the people – https://www.youtube.com/watch?v=klte-VdPW3Y

Hunger – https://www.youtube.com/watch?v=NOR6C5TuqgI

Facebook: https://www.facebook.com/wesingingcolors

Youtube: https://www.youtube.com/user/wesingingcolors

Stagiunea Unteatru Open-Air este găzduită de Grădina Casei Universitarilor în parteneriat cu: Universitatea din Bucureşti