Publicat: 18 Februarie, 2012 - 11:01
Share

Campionatul Balcanic indoor al seniorilor se va desfășura în data de 18 Februarie, la Istanbul. Faptul ca întrecerea se va desfășura în aceeași arena care va găzdui și Campionatele Mondiale (9-11 Martie), reprezintă un avantaj prin posibilitatea modelării intrecerii respective, dar și un loc adecvat de a se realiza standardele de participare la concursul lumii, țintind, evident, obiectivul anului, Jocurile Olimpice de la Londra.

Vom deplasa in Turcia un numar de 28 de atleti (14 la feminin si 14 la masculin). Componenta lotului este urmatoarea:
60 m – Andreea Ograzeanu; Gabriel Salajan
400 m – Alina Panainte; Catalin Campeanu
800 m – Mirela Lavric; Ionut Zaizan
1500 m – Ioana Doaga; Daniel Betej
3000 m – Elena Moaga; Adrian Ionel Trifan
60 mg – Angela Morosanu; Cornel Bananau
inaltime – Esthera Petre; Alexandru Tufa
prajina – Lavinia Scurt; Levente Zoltan Kecskes
lungime – Cornelia Deiac; Valentin Toboc
triplusalt – Cristina Bujin; Marian Oprea
greutate – Simona Neata; Mihai Grasu
4X400 m – Bianca Razor/Sanda Belgyan/Lavric Mirela/Alina Panainte; Iulian Geambazu/Adrian Dragan/Doru Alexandru Teofilescu/Catalin Campeanu.
Totodata, pentru a concura HC au mai fost inscrisi, conform regulamentului adoptat de curand de catre ABAF, urmatorii: 1500 m – Larisa Arcip; 400 m – Bianca Razor; Iulian Geambazu. Plecarea delegatiei se va face vineri, 17 februarie.
Totodata, consemnam desfasurarea vineri si sambata, la sala din cadrul CSNB “Lia Manoliu”, a primului Campionat National al anului, cel rezervat  juniorilor 1, dupa programul anexat.
In data de 14 februarie, in cadrul unui meeting international desfasurat la Brno, Esthera Petre s-a impus la inaltime, cu o saritura care a masurat 1,93 m.