Publicat: 1 Martie, 2016 - 17:03
Share

Radio România Cultural și Hotel Cișmigiu din Bucuresti vă oferă un week-end cultural în capitală. În perioada 1.03.2016 – 31.08.2016, în emisiunea Orașul Vorbește (10:05 – 12:00) de la Radio România Cultural, va fi organizat concursul „Week-end cultural în capitală” realizat în parteneriat cu Hotel Cișmigiu. Câştigatorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi va beneficia de un week-end pentru două persoane în Bucureşti.

O dată la două săptămâni Radio România Cultural va oferi câte un week-end cultural în București (pentru două persoane) care va consta în două nopți de cazare (o camera pentru doua persoane, în zilele de vineri și sâmbătă), cu mic dejun la Hotel Cișmigiu, plus bilete la spectacolele instituțiilor culturale partenere. 
Dacă sunteți din oricare alt oraș din țară, în afară de București, răspundeți corect la o întrebare despre orașul București și puteți câștiga un week-end cultural în capitală. Ascultătorii pot trimite răspunsul pe adresa de mail a emisiunii,  [email protected].  
În săptămâna de concurs, în fiecare zi, de luni până vineri,  realizatoarea emisiunii, Ioana Bâldea Constantinescu,  va formula o întrebare legată de orașul București (aceeași întrebare), iar ascultătorii pot trimite răspunsul pe adresa [email protected]  până vineri, la ora 12:00, Câștigătorul va fi anunțat în ziua de luni a săptămânii următoare şi va beneficia de premiu la sfârşitul săptămânii respective. 
 Hotel Cișmigiu este unul dintre hotelurile cu istorie ale capitalei, construit în 1912. La Hotel Cișmigiu, pe vremuri Palace, a locuit pentru un timp marele poet Ion Barbu, împreună cu soția sa, Gerda Barbilian. La parterul hotelului se află celebra Berărie Gambrinus, editura Humanitas și Institutul Cervantes.
Orașul vorbește este o emisiune de cultură urbană, care își propune să aducă în FM viața creativă, nevralgiile sociale, evenimentele cu substanță, dar și spiritual ludic al Bucureștiului într-un spațiu sonor prietenos și inovativ.

Radio Romania Cultural doreşte ca prin acest concurs sa dea posibilitatea ascultatorilor din ţară să se bucure de un week-end cultural în Bucureşti. Pe lângă oferta hotelieră, premiul va mai include si bilete la spectacole, în funcţie de disponibilitatea instituţiilor partenere RRC.
Regulamentul concursului şi programul Radio România Cultural pot fi găsite pe www.radioromaniacultural.ro.