28 noiembrie 2021

„West Side Christmas Market” se deschide pe 25 noiembrie, în Parcul Drumul Taberei

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În Sectorul 6 păstrăm magia Sărbătorilor de Iarnă. Astfel că toţi bucureştenii sunt invitaţi să se bucure de atmosfera de basm pe care o creăm la prima ediţie a „West Side Christmas Market”.

Târgul de Crăciun se deschide joi, 25 noiembrie, la ora 18.00, şi este organizat de Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, în Parcul Drumul Taberei. Tot spectacolul fabulos se va desfăşura în cuva lacului de agrement.

„West Side Christmas Market” va avea loc zilnic, până pe 26 decembrie, între orele 12:00 – 20:00, iar intrarea este gratuită. Singura rugăminte este să aveţi la voi certificatul verde.

Aici puteţi avea parte de momente speciale, petrecute în familie, în aer liber, într-un decor de poveste, animat de colinde.

Bradul natural, înalt de 8 metri, împodobit cu fulgi de nea, steluţe şi leduri cu motive de sărbătoare va fi amplasat în ghiveci, în mijlocul târgului. Iar la finalul Sărbătorilor va fi replantat, alături de ceilalţi brăduţi care vor decora tabloul de poveste.

Un Moş Crăciun, înalt de cinci metri, sosit cu sania lui va completa peisajul, alături de alte personaje fantastice. Iar ca bucuria să fie completă, cei mici vor putea face plimbări cu trenuleţul şi se vor da în carusel.

Punctul de atracţie va fi însă patinoarul amenajat în cuva lacului, ce măsoară 1.000 mp. O oră de dat pe gheaţă va costa 10 lei, iar seria de două ore, 20 de lei. În weekend, tariful va fi de 25 lei. Cei care nu au patine le vor putea închiria cu 15 lei.

Din peisajul de la „West Side Christmas Market” nu vor lipsi vinul fiert, turta dulce, cozonacii, plăcintele şi alte bucate tradiţionale savuroase, pe care le veţi găsi aburinde, la cele zece food truck-uri.

De asemenea, 30 de căsuţe împodobite vor fi deschise pentru ca voi să vă găsiţi inspiraţia pentru cele mai şic cadouri. Meşterii vin şi ei cu noua colecţie de globuri pictate manual, clopoţei, coroniţe, decoraţiuni şi ornamente pentru brad.

Totodată, Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Comercială Sector 6, va deschide tot pe 25 noiembrie alte două târguri de Crăciun, unul în zona Complexului Comercial Sir şi altul în parcarea aflată vizavi de Piaţa Crângaşi, unde, pe lângă celebrele căsuţe din lemn, va fi amenajat şi un restaurant cu bucate tradiţionale.

La aceste două târguri accesul este liber, fără taxă ori certificat verde.