Publicat: 12 Februarie, 2014 - 14:44
Share
Luni, 24 februarie, orele 18,30-21,30, la Bamboo FitnessClub

Luana Ibacka te invită, luni, 24 februarie, orele 18,30-21,30, la Bamboo FitnessClub, pentru trei ore de teorie/practică a relaţiei minte şi corp, în cadrul workshopului "Work your body&mind". "De câte ori se produce o schimbare în minte, se produce şi in corp. Când vrei să schimbi ceva în legătură cu corpul însă mintea nu este informată, transformarea nu se produce", spune Luana, a cărei abordare este bazată pe conştientizare, formare de obiceiuri noi.

Cand mănânci cu altă “minte”, când te antrenezi fizic cu altă atitudine faţă de propriul trup, te remodelezi şi incepi să te simti bine în corpul tau.

 În cadrul workshopului, veţi afla răspunsurile la următoarele întrebări:


- De ce dietele pot da greş sau nu functioneaza?

- De ce unele personae imbatranesc usor, si altele fara sa se observe?

- De ce imaginatia este mai puternica decât voinţa?

- Care sunt tipurile de dependenţa?

- În ce fel să ne antrenam corpul ca sa ne fie de folos?

 

Evenimentul Luanei este o ocazie să redescoperi potenţialul propriului corp, să îi permiţi să se mişte liber, să recapete senzaţii uitate.

”Multe femei sunt jenate de propriul corp şi îl agresează cu tratamente sau intervenţii lipsite de naturaleţe. Este un mecanism al minţii, tabloul în care incadrezi propriul trup. Ideal este sa nu copiezi un model dinafara ta, ci să faci din tine un model pe care sa îl iubeşti. Când tiparele sociale pun stăpânire pe gândurile tale, ai lăsat să preia alticineva controlul asupra imaginii despre tine. “

În training, sunt prezenţi managerii activităţii sportive din sala, şi Luminiţa Nicolescu, sportivă de performanţă, antrenor de fitness, yoga, tae-bo.

Sportul sau alte activităţi fizice trebuie să fie bine dozate, astfel încât ele să rămână la nivelul de stimul şi să nu uzeze prematur corpul, aşa cum se întâmplă în sportul de performanţă sau în muncile fizice grele.

Combinarea unor activităţi sportive, care să “ţintească” diferite aparate şi sisteme, flexibilitate şi stretching, antrenament cardiovascular şi antrenament de forţă, la o intensitate aleasă corect şi cu timpi de refacere suficienţi, este cea mai bună şi echilibrată metodă de a face mişcare, si de a echilibra fluxul minte-corp. Practica în sală a unor antrenamente simple sau complexe va ilustra potenţialul diferitelor activităţi care influenteazî remodelarea minte-corp.

"Comunicarea subiectivă, înseamnă întâlnirea cu tine, cel din interior, de care de obicei fugi. E intuiţia, e ghidul interior, e singura energie inepuizabilă pe care o deţine fiecare dintre noi. Mintea şi corpul sunt conectate, unite intre ele, mintea dictând prin ganduri şi intentie starea organismului.Toate functiile esentiale apartin corpului(respiratie,digestive,circulatia sangelui), mintea isi permite luxul de a gandi,filosofa,analiza..”, ne spuneLuana.

Aşadar, luni 24 februarie, orele 18,30-21,30, în cadrul workshopului "Work your body&mind", veţi parcurge experiente teoretice si practice, menite sa serveasca celor care vor sa fie în formă maximă. 

Luni ora 18.30 timp de 3 ore:
- 1 ora teoretica (Mind Workout) 
- 1 ora practica de constientizare a oricarui tip de antrenament (Body Workout)
- 1 ora experimentala cu echipamente Fitness cardio Spinning
 
PARTENER MEDIA: AMOS News

Pentru înscrieri: [email protected] sau pe [email protected]