Publicat: 30 Noiembrie, 2016 - 08:35
Share

Asociația Fluturele Visător are plăcerea de a vă invita la workshop-ul de educație financiară pentru startup-uri și ONG-uri, care va avea loc în data de 3 decembrie 2016, la Incuboxx, pe calea Circumvalațiunii nr. 2-4, sala 007.
Workshop-ul are ca scop educarea financiară a afacerilor de tip startup, ONG-urilor și a IMM-urilor pentru ca acestea să depășească mai ușor dificultățile de gestiune financiară. Acesta se adresează celor care vor să-și înceapă sau au deja o afacere de tip startup, mici ONG-uri sau intreprinderi mici și mijlocii. 
Printre obiective se numără: identificarea modalităților prin care afacerile de tip startup, IMM-urile sau ONG-urile pot face rost de susținere financiară, educarea participanților în vederea creării unui buget și prezentarea unui model de afaceri pe care aceștia îl pot folosi pentru o mai bună organizare a părții financiare.
Trainerul workshop-ului va fi Leandro Salvador, un tânăr pasionat de provocarea mediilor legate de management, finanțe și antreprenoriat care a absolvit specializarea de Finanțe și Contabilitate din cadrul ISCTE Business School din Lisabona. Nu de foarte mult timp lucrează la o afacere startup portugheză, DeamShaper, împreună cu alți oameni dedicați care doresc să aibă un impact asupra lumii. Mai mult decât atât, se ghidează prin propria ambiție și dorință de învățare.
    DreamShaper s-a fondat în anul 2013 din nevoia de a învăța la scară, eficient și a menține motivația unui student ridicată, iar misiunea acestuia este aceea de a oferi profesorilor posibilitatea de a face o treabă mai bună în a ne educa copii, de a face acest sistem de invățământ mai interesant pentru studenți, mai simplu pentru profesori și mai bun pentru toată lumea. Așadar, în anul 2014 a lansat pe piață un instument care momentan este prezent în 3 țări cu peste 40.000 de studenți, 100 de școli, 700 de profesori și o dorință de a ajuta de fiecare dată când un profesor are dificultăți în a captiva și a motiva un student!
Asociația Fluturele Visător este o organizație non-guvernamentală, non-profit care a fost fondată în ianuarie 2012, și are ca scop pregătirea, promovarea și implementarea la toate nivelele comunității a proiectelor de dezvoltare a serviciilor educaționale, în special a celei nonformale, modernizarea și dezvoltarea comunitățiilor locale, a infrastructurii acestora și mai ales a tinerilor.