Publicat: 10 Iunie, 2014 - 14:00
Workshop-ul ”Erasmus pentru tinerii antreprenori – calea ta spre o aplicație de succes”

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), în colaborare cu Patronatul Tinerilor Întreprinzători
din România (PTIR) a desfășurat pe data de 5 iunie  la sediul Departamentului Proiecte al CNIPMMR, workshop-ul ”Erasmus pentru tinerii antreprenori – calea ta spre o aplicație de succes”.

Erasmus pentru tinerii antreprenori este un program de schimb transfrontalier care oferă întreprinzătorilor noi sau aspiranți șansa de a
învăța de la întreprinzători cu experiență care conduc mici companii în alte țări participante. Schimbul de experiență are loc în cadrul unui stagiu cu întreprinzătorul gazdă, ceea ce permite întreprinzătorului nou sa dobândească abilitățile necesare conducerii unei mici firme.

Evenimentul este organizat în cadrul Proiectului Entrepreneurship for innovative change (E4IC), proiect implementat prin intermediul Programului Erasmus pentru tinerii antreprenori.

Evenimentul este dedicat atât întreprinzătorilor tineri sau aspiranți, cât și celor cu experiență îndelungată, precum și tuturor celor interesați sa afle mai multe informații despre avantajele Programului Erasmus pentru tinerii antreprenori. Participanții la workshop au avut ocazia de a afla aspecte practice legate de procesul de aplicație și selecție, precum și de desfășurarea propriu-zisă a schimburilor între întreprinzători.

Poveste de succes: Alexandru Urda

Scopul workshop-ului este de a facilita contactul dintre cele 2 categorii de actori care s-ar putea implica în program: intreprinzatori cu experiență și intreprinzători debutanți/ aspiranți.