19 iunie 2021

Workshop-ul „Oportunităţi de dezvoltare a carierei profesionale în IT” desfăşurat la Universitatea Ovidius din Constanţa

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Facultatea de Matematică şi Informatică (FMI) din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa (UOC) a organizat vineri, 28.05.2021, în mediul online, workshop-ul „Oportunităţi de dezvoltare a carierei profesionale în IT”, informează lect. univ. dr. Gabriela Badea, prodecan.

Potrivit sursei citate, în cadrul evenimentului au participat, în calitate de invitaţi speciali, reprezentanţi ai DIGI România (RCS & RDS), care au prezentat profilul activităţii companiei şi oportunităţile de dezvoltare a unei cariere în cadrul acesteia.

Totodată, în cadrul aceluiaşi workshop, Fundaţia EOS România a prezentat programul practicii studenţeşti dedicată studenţilor din anul I, activitate ce se va desfăşura în perioada 28.06.2021 – 11.07.2021. În acest context, FMI continuă colaborarea cu EOS România în organizarea stagiilor de practică pentru al doilea an consecutiv.

„Acest eveniment încheie seria manifestărilor organizate în această perioadă în cadrul FMI, manifestări dedicate dialogului şi colaborării dintre mediul academic şi cel socio-economic. Precizăm că la finalul lunii aprilie, reprezentanţi ai IBM România au fost prezenţi în facultate într-un workshop similar, în care s-au prezentat aspecte ce ţin de organizarea activităţii IBM România, un demo pentru Artificial Intelligence, precum şi detalii referitoare la IBM Internship program”, precizează Gabriela Badea.