Publicat: 26 Octombrie, 2017 - 16:35
Share

Xerox a fost desemnat lider în primul raport IDC MarketScape privind soluțiile și serviciile de securitate la nivel global (IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2017 Vendor Assessment1). Raportul a premiat angajamentul companiei față de securitatea enterprise, precum și portofoliul său divers de soluții de securitate a documentelor și a imprimării.
Abordarea Xerox privind securitatea include servicii proactive de informații despre amenințări, care gestionează amenințările de securitate înainte să cauzeze daune. Cu ajutorul serviciilor Xerox de management al imprimării (MPS), configurațiile de securitate sunt ușor de instalat și gestionat, remedierea se face în mod automat, iar intruziunile ce privesc echipamentele, documentele și datele sunt monitorizate.

“În ultimii șase ani, Xerox a fost unul dintre liderii rapoartelor IDC MarketScape privind serviciile de management al imprimării și documentelor, precum și serviciile de fluxuri de lucru cu documentele,” spune Robert Palmer, director de cercetare, Imaging, Printing and Document Solutions, IDC. “În cazul tuturor acestor servicii, securitatea a jucat un rol foarte important și a rămas un element cheie în strategia Xerox pe piață.”

Conform noului raport IDC MarketScape, Xerox are un portofoliu vast de soluții pentru securitatea imprimării și a documentelor, care conține instrumente, metodologii și servicii configurate pentru a îndeplini nevoile clienților individuali privind strategia IT. Această strategie IT include date, documente, echipamente și reguli și reglementări pentru clienți individuali sau corporativi. De asemenea, metodologia Xerox pentru construirea unui mediu sigur pentru imprimare și documente are la bază o abordare multistratificată, care pornește de la nivelul echipamentelor și ajunge până la infrastructura IT și aplicațiile clientului.

Accentul cade pe echipamente, date și documente
Incidentele de securitate pot crea probleme serioase pentru un business, indiferent dacă incidentul a fost cauzat de un dispozitiv extern, de o greșeală a unui utilizator sau de un hacker. Soluțiile de MPS de la Xerox se axează pe monitorizarea ecosistemului unui business, incluzând echipamentele, datele și documentele:

•    Echipamente sigure: Echipamentele Xerox au integrat un software de la McAfee, care previne coruperea fișierelor și atacurile malware. Xerox utilizează o abordare multistratificată pentru a preveni, detecta, proteja și raporta amenințările la adresa securității echipamentelor.
•    Documente sigure: Xerox oferă și suita Secure Print Management, care le permite utilizatorilor să se autentifice cu ajutorul unui cod PIN, iar imprimarea mobilă sigură le permite acestora să imprime în perfectă siguranță de oriunde s-ar afla.
•    Date sigure: Toate informațiile care circulă spre și de la echipamente sunt protejate prin criptare, iar documentele care necesită un grad mai înalt de securitate pot fi marcate cu un microtext, watermark sau cod QR. Serviciul Xerox de User Analytics adaugă un nivel suplimentar de securitate și le permite clienților să vadă cine, când și ce anume imprimă, pentru a preveni utilizarea neautorizată a echipamentelor.

“Atunci când am înțeles cu adevărat modul în care oamenii folosesc documentele și echipamentele și modul în care acestea influențează procesele de business, am putut să optimizăm securitatea MPS în funcție de particularitățile fiecărei organizații,” explică Ted Dezvane, senior vice president, Managed Document Services, Xerox. “La Xerox, nu luăm în considerare doar echipamentul, doar utilizatorul sau doar documentele – avem o privire de ansamblu asupra întregului proces și creăm soluții care se integrează în mod natural în mediul de lucru al unui client.”

În 2017, Xerox a avut cea mai mare lansare de produse din istoria sa – portofoliul de imprimante și echipamente multifuncționale de imprimare cu tehnologia ConnectKey® întegrată. Aceste echipamente au funcții ușor de utilizat, chiar și în mediul mobil, conectivitate la cloud și acces la funcții și aplicații de creștere a nivelului de productivitate. Noul portofoliu nu doar că transformă echipamentele tradiționale de imprimare în asistenți pentru locul de muncă, conectați și inteligenți, adaptați pentru business-urile de astăzi, dar adaugă și funcții de securitate care protejează componentele sistemului și punctele de vulnerabilitate. Conform raportului IDC MarketScape, “Xerox oferă unul dintre cele mai cuprinzătoare programe MPS cu multiple puncte de acces, pentru a asigura servicii și soluții de imprimare sigure clienților din diverse domenii și de diverse mărimi.”

Xerox (NYSE: XRX) este o companie de 11 miliarde de dolari și unul dintre liderii industriei de tehnologie, care inovează modul în care lumea comunică, se conectează și lucrează. Experiența noastră este mai utilă ca niciodată, pe măsură ce organizațiile de toate dimensiunile vor să optimizeze productivitatea, să sporească profiturile și să crească nivelul de satisfacție. Xerox oferă sprijin firmelor mici și mijlocii, companiilor, instituțiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de imprimare, precum și partenerilor care îi deservesc pe aceștia.                
La Xerox, înțelegem care este esența muncii și care sunt toate procesele pe care aceasta le implică. De asemenea, suntem conectați la o lume din ce în ce mai complexă, care combină hârtia cu digitalul, munca la birou cu munca de la distanță, personalul și socialul. În fiecare zi, în peste 160 de țări din întreaga lume, tehnologia, software-ul și angajații noștri sprijină buna desfășurare a muncii. Ne ocupăm de automatizarea, personalizarea, gestionarea, analizarea și securizarea informațiilor, pentru a le permite clienților noștri să își mențină un ritm alert al activității. Pentru mai multe informații, accesați www.xerox.com.

Modelul de analiză al furnizorilor realizat de IDC MarketScape este conceput să ofere o imagine de ansamblu asupra performanțelor industriei TIC (Tehnologia Informației și a Comunicațiilor) dintr-o anumită piață. Metodologia de cercetare utilizează un sistem de notare riguros, bazat atât pe criterii cantitative, cât și calitative. Rezultatul este un grafic ilustrativ care arată poziția fiecărui furnizor într-o anumită piață. IDC MarketScape oferă un cadru de referință clar, în care pot fi comparate oferta de produse și servicii, abilitățile, strategiile și factorii ce condiționează succesul pe piață al furnizorilor din IT și telecomunicații. De asemenea, acest cadru furnizează clienților o evaluare completă a punctelor slabe și tari ale furnizorilor curenți sau potențiali.