7 august 2022

YATAGASARU – Corbul cu trei picioare

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Zilele trecute a fost asasinat omul politic japonez și fost prim ministru nipon Shinzo ABE  , aproape concomitent cu eliminarea de pe scena politică a primului ministru britanic Boris JOHNSON , exact în săptămâna în care Indonezia îi găzduia pe oficialii G20 , întruniți aici pentru a discuta înlocuirea Consiliului de Securitate al ONU cu o nouă entitate mondială .

Tot în acea perioadă a avut loc distrugerea prin explozie a monumentului din granit înalt de 6 metri Georgia Guidestones , din comitatul Elbert , Georgia , SUA – monument care avea inscripționat un mesaj conținând 10 porunci antice în 8 limbi moderne și 4 limbi moarte/antice : babiloniană , greaca veche   sanscrită și hieroglife egiptene .

Așadar  , în Japonia Shinzo ABE era asasinat , în U.K. Boris JOHNSON era înlăturat de la putere , în Franța președintele MACRON urmează să fie anchetat și probabil pus sub acuzare , în  SUA președintele BIDEN scade vertiginos în aprecierea poporului american , în Indonezia G20 caută soluții pentru înlocuirea Consiliului de Securitate,  alte câteva guverne au căzut: în Israel , Irlanda , Estonia , Sri Lanka, iar fermierii olandezi au închis practic țara .

Atacurile vor continua la adresa lui BIDEN și MACRON – a se vedea recentul scandal mondial care poartă numele UBER . În Franța MACRON a pierdut alegerile parlamentare și este sub amenințarea unei anchete penale pentru lobby.ul făcut în mod abuziv și partinic în favoarea UBER ; peste Canalul Mânecii  JOHNSON  a fost debarcat din fruntea guvernului britanic pe același motiv dar și pentru alte încălcări ale legilor britanice .  În realitate sunt vizate partidele politice din care fac parte cei doi demnitari , considerate că au în componență membri corupți și compromiși .

În SUA  președintele BIDEN a scazut dramatic în sondaje ; până și  instituțiile media de propagandă khazară pro BIDEN încep să pună la îndoială prestația prezidențială .  În acest context avatarul rus Vladimir PUTIN a rezumat situația mondială spunând  :  ,,începutul prăbușirii fundamentale a ordinii mondiale în stil american și anglo-saxon , al tranziției de la egocentrismul american liberal globalist la o lume cu adevărat  multipolară fără liberalism totalitar și duble standarde ipocrite” .

Revenind în țara samurailor , ceea ce i s-a întâmplat lui Shinzo ABE este mult mai profund decât pare … În Japonia există o societate secretă numită YATAGASARU – Corbul cu Trei Picioare – care are o vechime de 3000 de ani , care are ca membri oameni ce au în sânge Vechiul Testament al Bibliei ,  sau Tora . Membrii YATAGASARU , ca și membrii familiei imperiale japoneze își arogă descendența din faraonii Egiptului antic  ( la fel și membrii grupului secret Octagon din Elveția care susțin monoteismul).  Ca dovadă că așa stau lucrurile  , cele mai vechi părți ale Bibliei și cele mai vechi scrieri japoneze sunt identice . Aceste grupuri s-au separat cu multe secole în urmă  , dar in timpul dominației dinastiei Meiji ( atunci când Japonia a început să se modernizeze) au căzut de acord să formeze o alianță .

Asasinarea în public a lui ABE este văzută de experți în cultura niponă,  ca un semnal că alianța dintre OCTAGON și YATAGASARU a încetat .  Shinzu ABE aparținea clanului Choshu care a subcontractat stăpânirea Japoniei de la grupul secret elvețian Octagon . Clanul Choshu este format din cei care conduc marele concern Mitsubishi și  care are 15% din economia japoneză , fiind aproape de familiile Rockefeller și  Rothschild.  YATAGASARU  , care stăpânește Shinto și Budismul japonez , a decis să îi ajute pe evreii din Țara Soarelui Răsare  din motive nu religioase ,  cât mai ales din interese economice si politice .

Faptul că JOHNSON in Marea Britanie și  ABE în  Japonia au fost eliminați în  aceeași săptămână , arată că familiile imperială japoneză și monarhia britanică ( cele mai puternice case regale din lume) , sunt pe aceeasi lungime de undă,  aceea a intereselor . Mesajul dat în acest mod induce bănuiala rezonabilă că pot urma și alte  ,,case mari” ale căror membri urmează a fi eliminați în SUA , Franța  , Israel ,  Olanda( Țările de Jos)   etc … prin acțiunea grupului iezuit CSIS  unde este foarte activ agentul Rothschild pe nume Michael Greenberg .   Shinzo ABE știa foarte multe secrete … iar unele dintre ele le-a expus oarecum voalat la Davos în  Elveția  , dezvăluind planul prin care SUA au propus Rusiei o alianță secretă de a distruge China . Planul prevedea un nou Război Rece declanșat între Occident și Rusia . Acest lucru servea/servește ca pretext pentru o consolidare militară uriașă,  timp în care Rusia s-ar preface aliatul și prietenul Chinei .

În  ultima fază planul prevedea/prevede ca Rusia , NATO , și Japonia să atace China , care fiind învinsă ar fi fost/ ar fi  împărțită între învingători/agresori  , astfel încât China să nu mai reprezinte niciodată o amenințare pentru Occidentul controlat de organizația secretă Octagon . O sursă din cadrul Biroului Politic Chinez  a confirmat că Partidul Comunist Chinez cunoștea planul respectiv .  Shinzo ABE a condus în Japonia o masivă și secretă acțiune de acumulare militară  in vederea punerii în practică a acestui plan , considerându-se că  Republica Populară Chineză este precum Germania înainte de Primul Război Mondial .

Majoritatea depozitelor de echipamente militare create sub conducerea lui ABE au fost distruse în așa zisele cutremure telurice ca cele de la Kumamoto (2016) , Tohoku ( 2011) și  ,,accidentul nuclear” de la Fukushima … se zice  ,,cu ajutorul” Chinei .  În cele din urmă Rusia nu a fost de acord cu planul Octagon-Bush- Khazari , plan care avea ca scop esențial uciderea a 90% din umanitate  ,,pentru a proteja mediul înconjurător ” și a trecut la distrugerea  fabricilor de arme biologice din întreaga lume .  Planul expus mai sus se pare că a eșuat și în locul acestuia s-a pus un acord între societățile secrete din Est și  din Vest , care să ducă omenirea spre o lume policentrică și un obiectiv comun de a creste calitatea și diversitatea vieții,  inclusiv a vieții umane.

O audiere pentru adevăr și reconciliere nu va avea loc niciodată,  nu sub auspiciul termenului  ,,democrație ”   ci poate doar ținută undeva de entitățile secrete ale lumii   care să ducă revoluția mondială  spre o finalitate . Totul ține de cum vor reacționa americanii din SUA la politica lui Biden , sau cum canadienii vor rezona la politica de la Ottawa , sau cum olandezii îl vor trata pe al lor Mark Rutte . O sursă de la MI6 a afirmat ca zilele G7 , G20 și alte organizații asemenea lor au apus … că eșecul lor va duce la o implozie economică mondială foarte dură , ceea ce va genera tulburări globale precum cea din Sri Lanka .  Pe cerul din Manitoba , Canada a apărut un ochi uriaș care privea în jos , spre pământ ; în Japonia Corbul cu Trei Picioare si-a făcut simțită prezența . Este clar că ceva mare este pe cale să se întâmple la scară planetară .