Publicat: 8 Ianuarie, 2016 - 15:41
Share

Deputatul PSD Neviser Zaharcu s-a adresat oficial Viceprim-Ministrului Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, căruia i-a cerut să se implice în deblocarea construirii unui proiect ANL de 308 apartamente în municipiul Tulcea. În interpelarea transmisă conducerii MADRAP, parlamentarul social democrat a amintit că 'Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) nu poate începe un proiect extrem de important pentru Tulcea, respectiv construirea a 308 unități locative pe o suprafață de 2,5 hectare, teren preluat de municipalitate printr-o Hotărâre de Guvern de la Ministerul Apărării Naționale'.

'Noul complex de locuințe urmează să fie destinat atât salariaților MApN, cât și altor tineri care doresc să beneficieze de locuințe ANL, iar deficitul locativ din Tulcea este unul important. Din păcate, proiectul este blocat din cauze birocratice, respectiv deoarece nu a fost finalizată documentația și încă nu s-au transcris terenurile în cartea funciară, de la Ministerul Apărării către municipalitatea tulceană', a mai subliniat deputatul PSD în interpelarea să.

Având în vedere întârzierea majoră a demarării acestui obiectiv ANL, Neviser Zaharcu i-a cerut vicepremierului Vasile Dîncu să intervină pentru urgentarea situației și realizarea investiției menționate.

Biroul de Presă al deputatului PSD de Tulcea Neviser Zaharcu