Publicat: 10 Mai, 2012 - 08:08

Asociaţia "Aripi Româneşti" informează publicul interesa că, Joi, 10 Mai 2012, "Iacării Acrobaţi" vor executa un scurt zbor omagial în Bucureşti cu ocazia zilei de 10 Mai. Zborul va avea loc la ora 18.30, în parcul Herăstrău, la vertical Palatului Elisabeta.

"Iacării Acrobaţi", singura echipă privată de acrobaţie aeriană din România, va saluta din zbor evenimentul anual "Garden Party" organizat cu ocazia zilei de 10 mai la Palatul Elisabeta. Evenimentul va avea loc în prezenţa Majestăţii Sale Regelui Mihai şi a Alteţelor Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu.
Avioanele Yak-52 fabricate în România ale "Iacărilor Acrobaţi", poartă pe fuselaj şi ampenaje însemnele Forţelor Aeriene Regale Române din perioada 1941-1944. După salutul aerian, îmbrăcaţi în combinezoanele speciale de zbor, piloţii formaţiei vor sosi la Palatul Elisabeta pentru a lua parte la evenimentul anual "Garden Party".

Asociaţia "Aripi Româneşti" este o organizaţie neguvernamentală a cărei misiune este promovarea aviaţiei şi a zborului în toate formele sale.
Asociaţia "

Update 19:00
Iacarii Acrobati [Aerobatic Yakers] sosesc la Palatul Elisabeta, dupa zborul omagial cu ocazia Zilei Regalitatii. Pilotii poarta combinezoane speciale de zbor, cu insemnele Casei Regale a Romaniei.

Foto: Alex Conu