Publicat: 29 Februarie, 2016 - 14:53
Share

AOPA Romania, în parteneriat cu PRIAevents, organizează evenimentul cu tema Aviația Generală pe Aeroporturile din România, în 3 martie 2016, începând cu ora 15,00 la Aeroportul Băneasa.
Evenimentul începe cu zboruri demonstrative, prezentări de avioane și tipuri de avioane, dar și prezentări de școli de aviație și de tipuri de licențe de zbor. Astfel putem afla direct de la specialiști cât costă, în cât timp și cum poți obține o licență de zbor. De asemenea, ne pot spune câte persoane au licență pentru aviație generală dar și la ce prețuri pot fi achiziționate avioanele de către oamenii de business.
Vei putea afla de la cei care participă despre cât te costă să întreții un avion, să faci cursurile de pilotaj, care sunt taxele de aeroport sau aerodrom. 
Vei avea ocazia să afli despre cele mai bune modele de avioane de business și private, despre cele mai noi tehnologii pentru aeroporturi, dar și pentru aparatele de zbor. 
De asemenea, vei analiza cele mai bune opțiuni care deschid rutele aeriene pentru toate tipurile de business-uri, vei afla care sunt beneficiile aviației de business, dar si care sunt oportunitătile pentru utilizarea charterelor și  despre trend-ul de a fi co-proprietari de avion.   

La eveniment vor participa producători şi operatori aerieni, şcoli de zbor, aerocluburi, piloți, proprietari de aeronave, firme de handling, aeroporturi, AACR, Romatsa, securitate aeroportuară și reprezentanți ai mass-mediei.
În a doua parte a evenimentului, începand cu ora 18,00 va avea loc întalnirea membrilor AOPA Romania și a participantilor din industria aviației generale, iar tema centrală a înâlnirii este:
Cum putem îmbunătăți experiența aviației generale pe aeroporturile din România?
Acest eveniment este realizat în parteneriat cu PRIA Aviation Conference - întalnirea anuală a comunității aviatice din România (la sfârșitul lunii martie 2016), care aduce în dezbatere cele mai importante teme și propuneri de schimbare de legislație și de proiecte noi în atenția tuturor. Reunește cei mai importanţi leaderi ai industriei, oficialităţi guvernamentale, reprezentanţi ai consiliilor judeţene și reprezentanți de top din sectorul aviatic.
Pentru mai multe detalii despre evenimente și pentru acreditarea de presă, vă rog să nu ezitați să ne contactați: