Publicat: 24 Aprilie, 2017 - 14:40
Share

Of, atât de multă treabă! Toată ziua stres și iar stres și nu ești niciodată singură. La muncă, dar și în transportul public sau în trafic, parcă toate energiile negative ale tuturor oamenilor din orașul ăsta se adună într-un glob mare și invizbil de nervi. N-ai cum să nu-l simți ... te apasă și îți seacă parcă și ultimul strop de bună dispoziție. Nu-ți dorești decât să ajungi acasă și să te relaxezi, dar... surpriză! Acasă te așteaptă doar mai multă treabă.

Ai vrea să mai rupi cumva acest cerc vicios. Uneori ne relaxăm prin muzică, alteori culorile sunt cele care ne liniștesc. Oferim simțurilor noastre ceea ce le trebuie pentru a se destinde, dar uităm că și mirosurile sunt importante pentru a obține această stare. Ce zici de o recomandare de la PONS? Un miros care să pătrundă în hainele tale și să îți mai aline stresul de zi cu zi... Îl vei găsi în balsamul de rufe Asevi Zen.

Aromaterapia cu balsam de rufe

Încă din antichitate, popoare precum cel chinez, indian sau egiptean foloseau mirosurile plantelor în scopuri terapeutice. Europenii sunt cei care au definit aromaterapia ca atare, pe la începutul secolului XX.
PONS înțelege prea bine cât efort depunem zilnic și că, uneori, ultimul lucru de care avem chef este spălatul hainelor. De aceea, a creat balsamul Asevi Zen, iar după ce îl vei adăuga la spălare, vei înțelege de ce își merită numele.

Folosind esențe naturale inspirate de aromaterapie, Asevi Zen va da hainelor tale un parfum subtil, îmbătător. Lasă-ți mintea și corpul să fie inspirate de mirosul... bluzelor și al cămășilor. Iar când te pregătești de somn, mirosul așternuturilor de va cufunda într-o lume de senzații, în timp ce brațele lui Morfeu te vor purta prin cele mai dulci vise.

Te vei simți în armonie cu natura. Te vei simți... zen.

Nu doar mirosul îți va da această stare, ci și atingerea, căci, folosind acest balsam, hainele tale capătă o moliciune deosebită. Oricât de grea ar fi ziua, oricât de urâtă ar fi vremea, veșmintele tale te vor îmbrățișa. Când vei închide ochii, vei vizita locuri pe care nu le-ai văzut niciodată, puțin atinse de om, unde natura domină peste pace și armonie.

„Tensiunea este cine crezi că ar trebui să fii. Relaxarea este cine ești cu adevărat.”

Cu mintea limpede, ne putem concentra mult mai ușor la treburile de zi cu zi, iar stresului îi vine din ce în ce mai greu să se atingă de noi. Pentru a fi relaxați, trebuie să avem mereu grijă de noi, dar și de hainele noastre. Iar Asevi Zen de la PONS are grijă ca noi să ne simțim mereu relaxați, orice am purta.