Publicat: 25 Februarie, 2016 - 20:56
Share

În calitate de coordonator din partea Comitetului Executiv National, presedintele Camerei Deputaților și presedinte executiv al PSD, Valeriu Zgonea, s-a aflat în data de 25 februarie într-o vizită de lucru în județul Bihor pe tema pregătirilor pentru alegerile locale.

Programul vizitei a inclus o întâlnire cu candidații la funcțiile de primari și consilieri locali din zona Beiușului și discuții privind pregătirile pentru campania electorală cu membrii Biroului Permanent Județean (BPJ) al PSD Bihor.

În cadrul ședinței cu membrii BPJ, liderul social—democrat a ținut să precizeze că situația din campania electorală din acest an diferă foarte mult de celelalte campanii prin prisma transformărilor care s-au produs în ultima perioadă la nivelul societății românești în sensul așteptărilor pe care alegătorii le au de la candidați și necesitatea adaptării modului de a face politică. Președintele executiv al PSD și-a exprimat convingerea că la nivelul județului Bihor se pot obtine cel puțin 30 de primari și 30 la sută din voturile pentru Consiliul Județean și astfel funcția de președinte al forului județean să revină PSD. Referindu-se la acțiunile de campanie, Valeriu Zgonea a insistat pe discuțiile directe cu alegătorii, oamenii considerând acest mod de comunicare un gest de respect din partea candidaților dar și cea mai eficientă cale de a afla problemele cu care se confruntă cetățenii respectiv de a le transmite și explică oferta electorală.

Pentru a sprijini campania electorală a PSD Bihor, președintele executiv al PSD a anunțat că se afla de acum încolo mult mai timp în județ și se va implica în acțiunile care să ducă la maximizarea rezultatelor și câștigarea alegerilor.

Biroul de presă al PSD Bihor

Comunicat de presă - PSD Bihor