15 august 2022

Zilele Alumni UBB, la cea de-a doua editie

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), prin Centrul de Cariera, Orientare Profesionala si Alumni, organizeaza în perioada 12 – 14 mai 2022, cea de-a doua editie a festivalului „Zilele Alumni”.

Absolventii UBB sunt asteptati sa participe la un program dedicat alumnilor UBB cu durata de trei zile.

Universitatea organizeaza festivalul „Zilele Alumni” an de an, cu dorinta de a dezvolta comunitatea absolventilor si astfel sa le ofere un prilej de a se reîntâlni cu fostii colegi, de a reînvia amintirea anilor de studiu.

În spiritul traditiei învatamântului universitar de excelenta, scopul evenimentului este de a releva importanta absolventilor în rândul comunitatii UBB. Alumnii vor avea posibilitatea sa îsi revada atât colegii de facultate, cât si profesorii, sa ia la pas locurile preferate în care si-au petrecut studentia si vor avea sansa sa arunce o privire asupra activitatilor curente ale Universitatii.

Deschiderea evenimentului va avea loc joi, 12 mai, în Aula Magna a UBB.

Ziua de vineri va fi dedicata programelor organizate de facultatile UBB, iar, dupa-amiaza vor avea loc tururi ghidate în centrul orasului si în muzeele Universitatii.

Sâmbata, organizatorii ofera participantilor oportunitati de divertisment, activitati sportive, proiectii de film si o petrecere în aer liber.

Programul detaliat va fi actualizat permanent pe pagina web a evenimentului: https://alumni.ubbcluj.ro/alumni-days/.

Directia Comunicare si PR a UBB Comunicat de presa – Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca

Sursa foto: Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB),