29 septembrie 2022

Zilele Carierei la UPT, cu o nouă platformă

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Studenţii, absolvenţii, dar şi toţi cei interesaţi de o ofertă de carieră au ocazia de a participa la cea de-a XVIII-a ediţie (şi a treia online) a Zilelor Carierei, eveniment organizat de Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră al Universităţii Politehnica Timişoara în zilele de 24-25 martie 2021 care, din acest an, beneficiază şi de o nouă platformă, mai prietenoasă cu utilizatorii, disponibilă pe site-ul https://zilelecarierei.upt.ro/.

Manifestarea este dedicată studenţilor şi absolvenţilor interesaţi să identifice oportunităţile oferite de companii: stagii de practică, internship-uri, locuri de muncă part-time sau full-time. În aceeaşi măsură, acţiunea are ca scop întărirea parteneriatelor între mediul economic şi Universitatea Politehnica Timişoara. Nu în ultimul rând, participanţii la Zilele Carierei au ocazia de a câştiga premiile oferite de organizatori: tablete, camere web, smart watch, kituri de gaming, căşti audio wirless, baterii externe.

Pe site-ul dedicat Zilelor Carierei, cei interesaţi pot accesa ofertele celor 19 expozanţi şi pot aplica pentru job-urile disponibile, iar în plus, în zilele de 24-25 martie, între orele 10:00 – 17:00, pot intra în contact cu reprezentanţii companiilor şi pot participa la webinariile susţinute de acestea, în cadrul cărora vor avea loc prezentări ale acestora, ale produselor sau serviciilor oferite, precum şi a ofertelor de carieră. Detaliile legate de webinarii (tema, ziua şi ora) sunt disponibile pe site-ul evenimentului, la secţiunea Program.

Detalii suplimentare se pot găsi şi pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/ZileleCariereiUPT/.

Lucian Ronkov
Departament Comunicare şi Imagine