Publicat: 11 Septembrie, 2015 - 09:09
Share

Frumusețea izvorăște din suflet, din gândire, din comportament și se reflecta întotdeauna pe chipul nostru. Ea trebuie să fie întreținută prin gânduri curate, atitudine corectă și fapte bune, dar și prin sănătatea trupului, prin igiena și îngrijire corespunzătoare.

Salutând Ziua Internațională a Frumuseții, Asociația Civicum Voluntaris împreună cu Constanța Beauty&Fashion Bloggers, Maritimo Shopping Center, TV Neptun, Primăriile Bărăganu, Grădina și Deleni, va derula în perioada 14-21 septembrie, Campania 'Colored Nails Week', în beneficiul unui număr de 100 de femei și fete din mediul rural al județului Constanța.

Dispunând de o întreagă paletă de produse de manichiură — lacuri de unghii de diferite culori și accesorii, voluntarii pot lăsa creativitatea și imaginația să 'zburde' pe unghiile doamnelor și domnișoarelor care aleg să sprijine cauza femeilor din mediul rural, printr-o donație. În zilele de 18, 19 și 20 septembrie, voluntarii vor fi la dispoziția doritoarelor de frumos, la Centrul Comercial Maritimo, în intervalul orar 14—20.

Donatorii vor fi înscriși la tombola 'Colored Nails Week' din 20 septembrie a.c., cu 5 premii constând în produse cosmetice.

Fondurile colectate vor fi folosite pentru a oferi gratuit beneficiarelor din cele 3 comune dobrogene, sesiuni și produse de îngrijire și înfrumusețare, în cadrul Caravanei 'Frumusețea dobrogeană'. Caravana va poposi pe data de 28 septembrie în comuna Bărăganu, pe 5 octombrie va ajunge în comuna Grădina și pe 12 octombrie, în comuna Deleni. O echipă formată din hair stylisti, experți în machiaj, un nutriționist și bloggeri din comunitatea Beauty&Fashion va tunde, vopsi, aranja și machia câte 35 de doamne și domnișoare din fiecare comună și le va oferi informații despre îngrijirea corporală, sănătate și frumusețe.

'Dezvoltând proiecte diverse în mediul rural am discutat cu femei provenind din familii cu venituri reduse și am văzut că sunt obosite de problemele vieții, îmbătrânite prematur din pricina nevoilor, căi au pierdut bucuria de a avea grijă de propria persoană. Frumusețea unei femei vine din inima ei, din modul în care gândește și se comporta, dar și din aspectul fizic îngrijit pe care îl are. Ne-am propus să ajungem la aceste femei și să le reamintim faptul că sunt importante, sunt unice, sunt frumoase și trebuie să aibă grijă nu numai de familie, ci și de ele. Rolul campaniei este să redea încrederea în sine femeilor, astfel încât să poată găsi energia cu care să rezolve problemele cotidiene', a declarat Isabela Ștefan-Iorga, coordonatorul Caravanei 'Frumusețea dobrogeană'.

Înscrierile potențialilor voluntari se realizează pe site-ul www.civicumvoluntaris.ro/campanii sau pe pagina de Facebook a campaniei 'Frumusețea Dobrogeană', urmând apoi să fie contactați și integrați în desfășurarea campaniei.

Inițiativa a atras sponsori din domenii diferite de activitate, care oferă beneficiarelor produse cosmetice și care sprijină campania cu servicii și expertiză. Le mulțumim pe această cale firmelor: AVON Cosmetics România, Interbrands, Elmiplant, B.U., Flormar, Farmasi, Bono, Naturalesse, Fresko, Ops, AYG România, Transevren, Studio Foto Story, Hotel Vega, 'Baroque Look' Salon, Iulian Style Salon și sponsorilor care încă aleg să se alăture campaniei și caravanei.

Partenerii media ai campanie sunt TV Neptun, Radio Constanța, Radio Doina, Radio Sky FM, Observator de Constanța și Evenimente-Constanța.

Isabela Ștefan-Iorga

Manager marketing și comunicare

Asociația Civicum Voluntaris

Email: [email protected]

www.civicumvoluntaris.ro

Asociația Civicum Voluntaris promovează participarea activă a tinerilor, în special, la viața comunității și dezvolta proiecte în domeniile educație, social, sănătate, cultura, civism, antreprenoriat și umanitar în sprijinul persoanelor defavorizate și cu nevoi speciale.

Comunicat de presă - Asociația Civicum Voluntaris