Publicat: 9 August, 2014 - 08:00
Share
Face painting, ateliere şi concursuri speciale la Zoo Bucureşti

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Gradina Zoologica Bucuresti, organizeaza sâmbătă, cu ocazia Zilei Internationale a Gradinilor Zoologice si Parcurilor, o serie de evenimente dedicate in special celor mici, acestia fiind cei mai mari iubitori ai gradinii Zoologice.

Astfel, intre 12.30 si 16.30, copiii se vor putea bucura de prezenta a doi artisti ce ii vor transforma in mici animalute,  acestia fiind experti in arta picturii pe fata.

Incepand cu ora 11.00, celor doi artisti face-painting li se va alatura un actor al Teatrului de Copii care va organiza un atelier de storytelling. Astfel, copiii isi vor cultiva imaginatia si vor asculta povesti initiate chiar de ei.

Cu ajutorul celor de la UPC, printre vizitatorii Gradinii Zoologice se vor afla sambata si doi promoteri imbracati in costume speciale ce vor imparti stickere si fluiere in forma de animale.

Tot maine, Zoo Bucuresti ii invita pe vizitatori sa intre in concursul organizat cu aceasta ocazie. Bucurestenii sunt invitati sa realizeze fotografii in gradina zoologica si sa le posteze pe pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/bucurestizoo. Cele mai bune 10 fotografii vor fi recompensate cu un ursulet de plus si o intrare gratuita la Zoo.

Copiii care vor dona la Zoo Bucuresti una sau mai multe carti despre animale vor avea intrarea gratuita. (Aceasta este valabila numai pentru copil, nu si pentru insotitor).

Cartile donate vor ajunge la locul de joaca de la Spitalul Fundeni- Sectia Oncologie Copii.

Gradina Zoologica Bucuresti, fondata in anul 1959, este un asezamant public care intretine si expune colectii de animale vii, salbatice, indigene si exotice, in vederea realizarii a doua principale deziderate: conservarea faunei (avand prioritate speciile amenintate cu disparitia) si instruirea, educarea si recreerea publicului vizitator.